Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#351 Postautor: Ar2rB » 26 lipca 2004, o 15:18

pietras pisze:To ty czegoś nie rozumiesz, było wiele upadków na torze w Rzeszowie, które kończyły sie kontaktem z bandą, ale nie kończyły sie kontuzją.

A było wiele takich ktore skonczyły sie kontuzją a nie musiały tak sie kończyć gdyby banda była inna. EOT.

pietras pisze:A poza tym, dlaczego zaczynasz mnie wyzywać?
Pozdrawiam

Dlatego, że od jakiegoś czasu mam uczulenie na Rzeszów.

Awatar użytkownika
pietras

#352 Postautor: pietras » 26 lipca 2004, o 15:20

Michael pisze:Pietras daj sobie spokoj.Czlowieku nie mowie ze siatka chroni przed wszystkim.Czytaj uchem a nie brzuchem.Napisalem ze nie byloby takich sytuacjii jak w tym i zeszlym roku.Tak jestes za ta banda drewniana?To spojrz jak zawodnicy w nia wala.Nie ma zadnej amortyzacji.Od siatki mozesz sie odbic albo ja przebic.Dawid wczoraj polecial na kregoslup.Siatka by to zamortyzowala i wstalby nawet o wlasnych silach.Wiec nie gadaj mi tu takich glupot

Też czytaj uważnie. Nie mówię, że nasza banda jest ok i nie jestem za drewnianymi bandami. Dlatego napisałem, że GKSŻ powinna wymagać od klubów nie sztucznego oświetlenia żeby otrzymać licencję, a bezpiecznych najlepiej nadmuchiwanych band. Staram się po prostu rzeczowo dyskutować i udowodnić, że zarówno jeden jak i drugi typ ogrodzenia ma swoje wady, zalety też. Poza tym nie znoszę chamstwa i wyzywania (ciemniak) w sytuacji gdy komuś zaczyna brakować argumentów.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
pietras

#353 Postautor: pietras » 26 lipca 2004, o 15:23

Ar2rB pisze:
pietras pisze:To ty czegoś nie rozumiesz, było wiele upadków na torze w Rzeszowie, które kończyły sie kontaktem z bandą, ale nie kończyły sie kontuzją.

A było wiele takich ktore skonczyły sie kontuzją a nie musiały tak sie kończyć gdyby banda była inna. EOT.

pietras pisze:A poza tym, dlaczego zaczynasz mnie wyzywać?
Pozdrawiam

Dlatego, że od jakiegoś czasu mam uczulenie na Rzeszów.

I to jest powód? W takim razie gratuluję.