Jedzie ktoś z Warszawy do Lublina w niedzielę 08.06.14 na mecz z Rybnikiem i wraca po meczu do Wawy?
Chętnie się dosiądę do kogoś lub wezmę swój samochód (koszt 150 PLN do podziału).
Spotkanie Forumowiczów [edycja warszawska]
Re: Spotkanie Forumowiczów [edycja warszawska]
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Ja bym się dosiadł.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/44855 ... ypacyjnego
Słoiki do dzieła !
P.S. Planuje ktoś w niedzielę robić trasę Warszawa-Lublin-Warszawa i dysponuje miejscem w aucie ?
Słoiki do dzieła !
P.S. Planuje ktoś w niedzielę robić trasę Warszawa-Lublin-Warszawa i dysponuje miejscem w aucie ?
Ponawiam pytanie w słoiczym wątku. Wybieramy się na mecz do Bydzi z Wawy, mam 2 wolne miejsca w aucie. Koszt maks 80 zł/60 zł w zależności od tego czy będę miał komplet, czy nie.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Jedzie ktoś z Warszawy do Lublina w niedzielę 17.05.15 na mecz z Krosnem i wraca po meczu do Wawy?
Chętnie się dosiądę do kogoś lub wezmę swój samochód (koszt 140 PLN do podziału).
Chętnie się dosiądę do kogoś lub wezmę swój samochód (koszt 140 PLN do podziału).
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Jedzie ktos z Warszawy na mecz do Gdańska? (powrot tego samego dnia?)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Malowane Warszawiaki!
Ktoś się wybiera z Wawy do Piły i ma dwa miejsca? Albo jest chętny na wyjazd i szuka transportu?
Ktoś się wybiera z Wawy do Piły i ma dwa miejsca? Albo jest chętny na wyjazd i szuka transportu?