Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#201 Postautor: Gelo » 28 lipca 2004, o 11:33

Jasne, prawdziwi kibice...
Większość jest ok, na dobre i na złe ze wszystkimi zawodnikami...
Za to ci "prawdziwi" rzucajÄ… butelki na tor i petardy w sÄ…siednie sektory...
Poza tym przez kilka wyścigów wieszali flagę TŻ na wyjściu z pierwszego wirażu tak wysoko, że skutecznie zasłaniali widok na tor "nieprawdziwym" kibicom...

Pudło - nie należę do żadnej z subkultur - piromanów również.
Ale wracając do tematu: oceniając jazdę Śledzia z trybun sądzę, że jego słaba jazda jest spowodowana tylko i wyłącznie brakiem własnego porządnego sprzętu.

A nie dziwi Cię to, że gorszy sprzęt ma tylko wybiórczo na określone mecze a nawet wyścigi i że takie coś się ciągnie od kilku lat? Nie dziwi Cię cudowne odrodzenie Śledzia i Franka w Grudziądzu, kiedy mecz był przegrany? Czy nie dziwi Cię wygrywanie startów i robienie wszystkiego żeby Cię wyprzedzili? Czy nie dziwi Cie fakt, że w barażach o ekstraligę zdobywa się jeden punkt? Mnie dziwi i to bardzo.
A decyzja czy Śledź lub inny zawodnik zostanie w Lublinie czy nie i tak nie od Was/nas zależy.. Może dobrze, bo łaska kibica na pstrym koniu jeździ.

Oczywiście - tak było zawsze i tak będzie zawsze. Nie sztuką jest dać się oszukiwać w żywe oczy i krzyczeć "Dareczku nic się nie stało".

Lia_Fail

#202 Postautor: Lia_Fail » 28 lipca 2004, o 11:58

Gelo pisze:Pudło - nie należę do żadnej z subkultur - piromanów również.

Gelu - nie przypisałam Cię do żadnej subkultury. Nie twierdzę, że to Ty rzucałeś czymkolwiek.. Jeśli Cię uraziłam, to przepraszam.
Gelo pisze:nie dziwi Cię to, że gorszy sprzęt ma tylko wybiórczo na określone mecze a nawet wyścigi i że takie coś się ciągnie od kilku lat? Nie dziwi Cię cudowne odrodzenie Śledzia i Franka w Grudziądzu, kiedy mecz był przegrany? Czy nie dziwi Cię wygrywanie startów i robienie wszystkiego żeby Cię wyprzedzili? Czy nie dziwi Cie fakt, że w barażach o ekstraligę zdobywa się jeden punkt? Mnie dziwi i to bardzo.

Darek od kilku tygodni zawodzi. I to jest niezaprzeczalnie prawda.
Dopóki fakt sprzedaży meczu nie zostanie udowodniony uważam, że nie istniał.. Ale mój idealizm oraz ogromna naiwność wciąż zaskakuje moich znajomych.. Lubię wierzyć w to, że ludzie są dobrzy, tylko czasem im to się nie udaje :)
Gelo pisze: Nie sztuką jest dać się oszukiwać w żywe oczy i krzyczeć "Dareczku nic się nie stało".

Nie twierdzę, że nic się nie stało, żeby było jasne..

..:Tż Lublin:..

#203 Postautor: ..:Tż Lublin:.. » 28 lipca 2004, o 15:26

Aż mnie szlag trafia jak czytam takie rzeczy.Zachowujecie sie jak dzieci. Jesteście gówno śmirdzące sensacją a nie prawdziwi kibice. Zależy wam tylko na tanich farmazonach. Zanim napiszesz że D. Śledź jest sprzedawczykiem przedstaw dowowody. Zanim zaczniecie najeżdżać na D.Śledzia zajmijcie się sobą i swoimi grzeszkami.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2004, o 15:44 przez ..:Tż Lublin:.., łącznie zmieniany 1 raz.
Tż lublin Forever

#204 Postautor: ..:Tż Lublin:.. » 28 lipca 2004, o 15:35

Pamietajcie że każdy człowiek ma prawo do błędu i do słbszych chwil. Nikt z Was nie jest sądem najwyzszym i nie ma prawa publicznie wyzywać i osmieszać niegdyś wspaniałego żuzlowca. Tżeba go szanować za to co zrobił i liczyc że zrobi jeszcze wiecej. Kiedys był dla Was idolem a teraz traktujecie go jak śmiecia.

Pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH KIBICÓW TŻ-U LUBLIN

PS.Wierze w Darka Śledzia i bede go bronił do końca
Tż lublin Forever

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#205 Postautor: Maxx » 28 lipca 2004, o 15:59

..:Tż Lublin:.. pisze:Aż mnie szlag trafia jak czytam takie rzeczy.Zachowujecie sie jak dzieci. Jesteście gówno śmirdzące sensacją a nie prawdziwi kibice. Zależy wam tylko na tanich farmazonach. Zanim napiszesz że D. Śledź jest sprzedawczykiem przedstaw dowowody. Zanim zaczniecie najeżdżać na D.Śledzia zajmijcie się sobą i swoimi grzeszkami.

Zapomniałeś synku, że mamy demokrację i każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie.
Nie wyzywaj więc nikogo od g...
Tragiczna dyspozycja D. Śledzia jest zbyt grubymi nićmi szyta, żeby to był czysty przypadek. Nawet jeśli facet jest czysty jak łza i nic nie sprzedał to zrobił to pośrednio nie inwestując w sprzęt. To przez niego polegliśmy dwukrotnie z Rzeszowem i za to każdy kibic ma prawo się wkurzyć na gościa, który miał być liderem drużyny a jest jej outsider`em, czyż nie???

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#206 Postautor: Łoptymista » 28 lipca 2004, o 15:59

..:Tż Lublin:.. pisze:Aż mnie szlag trafia jak czytam takie rzeczy.Zachowujecie sie jak dzieci. Jesteście gówno śmirdzące sensacją a nie prawdziwi kibice. Zależy wam tylko na tanich farmazonach. Zanim napiszesz że D. Śledź jest sprzedawczykiem przedstaw dowowody. Zanim zaczniecie najeżdżać na D.Śledzia zajmijcie się sobą i swoimi grzeszkami.

Zanim zaczniesz najeżdżać na mnie zajmij się sam swoimi grzeszkami...
Człowieku byłeś na meczach z Rzeszowem? Widziałeś co on robił. Wiesz ile kasy dostał na przygotowanie sprzętu? Oj nie chce mi się powtarzać tego wszystkiego... Poczytaj wszystko na spokojnie i przemyśl te niefarty i zbiegi okoliczności w życiu Dariusza Ś.

#207 Postautor: ..:Tż Lublin:.. » 28 lipca 2004, o 16:30

Owszem w Polsce panuje demokracje lecz czy wiesz co to znaczy?? Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ale trzeba w odpowiedni sposób je wyrazić! Nikt nie ma prawa oskarżać wyzywać i wtracać sie w hajs innego człowieka!!! Mecz w Lublinie z Rzeszowem widziałem w Rzeszowie nie. Inni wcale nie byli lepsi. Przegrała cała druzyna a nie jeden czy dwóch zawodników!!!

Pozdro
Tż lublin Forever

radzio_

#208 Postautor: radzio_ » 28 lipca 2004, o 16:33

..:Tż Lublin:.. pisze:Owszem w Polsce panuje demokracje lecz czy wiesz co to znaczy?? Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ale trzeba w odpowiedni sposób je wyrazić! Nikt nie ma prawa oskarżać wyzywać i wtracać sie w hajs innego człowieka!!! Mecz w Lublinie z Rzeszowem widziałem w Rzeszowie nie. Inni wcale nie byli lepsi. Przegrała cała druzyna a nie jeden czy dwóch zawodników!!!

Pozdro

czlowieku daj sobie spokoj !!!
sledz to sledz i kazdy ma juz o nim zdanie
to samo frankow !!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#209 Postautor: Maxx » 28 lipca 2004, o 16:42

..:Tż Lublin:.. pisze:Owszem w Polsce panuje demokracje lecz czy wiesz co to znaczy?? Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ale trzeba w odpowiedni sposób je wyrazić! Nikt nie ma prawa oskarżać wyzywać i wtracać sie w hajs innego człowieka!!! Mecz w Lublinie z Rzeszowem widziałem w Rzeszowie nie. Inni wcale nie byli lepsi. Przegrała cała druzyna a nie jeden czy dwóch zawodników!!!

Pozdro

I tu się mylisz gościu, bo w Rzeszowie przegraliśmy przez nikogo innego jak właśnie przez Śledzia!
Tylko on zawalił na całego, to jego punktów zabrakło więc nie pieprz mi tu za przeproszeniem, że jeden facet nie mógł przegrać meczu. Nie przegrała drużyna, tylko przegrał Sledź! Drużyna walczyła a on jeden nie i tyle...

Podr.

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#210 Postautor: kaar » 28 lipca 2004, o 16:56

hehe Maxx jak to fajnie wyglada...:) Obok tego tematu jest temat "Darek Sledz w biezacym sezonie i jego znakomita postawa" zalozony przez ciebie . I ten twoj pierwszy post....dokladnie rok temu napisany!!! - przeciwienstwo tego co piszesz teraz - TAK DLA REFLEKSJI jak sie szybko zdanie zmienia...:(

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#211 Postautor: Łoptymista » 28 lipca 2004, o 16:57

..:Tż Lublin:.. pisze: Mecz w Lublinie z Rzeszowem widziałem w Rzeszowie nie. Inni wcale nie byli lepsi. Przegrała cała druzyna a nie jeden czy dwóch zawodników!!!

Pozdro

Taaaa.
Mówimy aby na pewno o meczu z tego roku??
Na przykład cienias Stachyra, czy przeciętniak Karlsson. Oni też zrobili tak mało punktów co Śledzio z Frankiem.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#212 Postautor: Maxx » 28 lipca 2004, o 17:22

kaar pisze:hehe Maxx jak to fajnie wyglada...:) Obok tego tematu jest temat "Darek Sledz w biezacym sezonie i jego znakomita postawa" zalozony przez ciebie . I ten twoj pierwszy post....dokladnie rok temu napisany!!! - przeciwienstwo tego co piszesz teraz - TAK DLA REFLEKSJI jak sie szybko zdanie zmienia...:(

Zdanie o kimś zmienia się z reguły wówczas jesli i ten ktoś się zmienia. A chyba nie da się w żaden sposób porównać postawy Darka rok temu i dzisiaj. Jak jeździł dobrze to był chwalony, jak kaszani wszystko po kolei to chyba trudno oczekiwać pochwał...
Tak trudno to pojąć? :twisted:

Pozdrawiam

hayabusarider

#213 Postautor: hayabusarider » 28 lipca 2004, o 19:07

Mimo wszystkich tych kłótni należy się Szacunek dla Darka za to co zrobił
Dla Motoru i TZ dotychczas.

P.s.

Chociaż oststnio ma jakies problemy, ale to on sam chyba wie najlepiej jakie. :wink:

radzio_

#214 Postautor: radzio_ » 28 lipca 2004, o 21:07

nie tylko on wie jakie ma problemy :) hehe jako kibic ktory naprawde jest na dobre i na złe z TZETEM wole zeby sledz i farnkow odeszli z teamu niz oddawali mecze !!!!!!!

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#215 Postautor: kaar » 28 lipca 2004, o 21:38

maxx spokojnie - nie chcialem cie atakowac - po prostu zauwazylem ta rzecz i tak sobie pomyslalem jak szybko mozna o kims zmienic zdanie....to tyle :)
Pozdrawiam

meridol

#216 Postautor: meridol » 29 lipca 2004, o 04:22

radzio_ pisze:nie tylko on wie jakie ma problemy :) hehe jako kibic ktory naprawde jest na dobre i na złe z TZETEM wole zeby sledz i farnkow odeszli z teamu niz oddawali mecze !!!!!!!

czy zlapales ich za reke ze piszesz sprzedawczyki??????

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#217 Postautor: ravajas » 30 lipca 2004, o 20:07

prt pisze:2 *
moze by ktos z wplywowych osob zaproponowal Åšledziowi mala rozmowe-wywiad i zadal trudne pytania??
niech powie sam, co ma na ten temat do powiedzenia.

/z miejsca trzeba Mu tylko powiedziec, zeby nie odpowiadal na kazde pytanie, nawiazujac do problemow sprzetowych/

to wtedy już całkiem nabierze - nomen omen - wody w usta...

lepiej zaprosić go na czat mordelowany przez mordelatora :)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#218 Postautor: ravajas » 30 lipca 2004, o 20:12

Kubbas pisze:A ja radze nie szalec z transparentami przeciwko sledziowi albo jakiemu kolwiek innemu zawodnikowi :D

Zobaczcie co zrobil "zawodnik" i "zuzlowiec" Tomasz Bajerski
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=39495
HAHAHAHA NIE MOGE SIE PRZESTAC SMIAC :D

ja mysle, ze lubelscy kibice są o dwie ligi madrzejsi i takiej wiochy jak w tarnowie by nie zrobili. Co Tarnów to Tarnów... bydgoszcz im punkty robi, a oni mysla, ze to Unia zdobedzie złoto... tarnowskie sieroty!!!

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#219 Postautor: ravajas » 30 lipca 2004, o 20:23

Gelo pisze:Pudło - nie należę do żadnej z subkultur - piromanów również

a szarpidrutów? ;)

pozdrawa:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#220 Postautor: Maxx » 31 lipca 2004, o 10:13

A teraz z innej beczki. Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?
Jeśli o mnie chodzi to uważam, że w meczach u siebie powinien pojechać na minimum 10-12 punktów w meczu. Pytanie tylko, czy to możliwe?

Piotrbaz

#221 Postautor: Piotrbaz » 31 lipca 2004, o 10:27

u siebie musi zdobyc powyzej 12 ptk a na wyjazdach powyzej 10.. wiem ze ostre i nie da sie tego zrealizowac wiec odpowiedz nasuwa sie sama

Krychs
Senior

#222 Postautor: Krychs » 31 lipca 2004, o 10:27

Maxx pisze:A teraz z innej beczki. Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?
Jeśli o mnie chodzi to uważam, że w meczach u siebie powinien pojechać na minimum 10-12 punktów w meczu. Pytanie tylko, czy to możliwe?

Ja uważam, że Darek musi przede wszystkim zmienić swoje podejście i nie zachowywać się jak junior świeżo po szkółce, ale jak profesjonalista.

Przede wszystkim zrobić porządek ze sprzętem i walczyć na torze.

I zdobycze punktowe będą wtedy okazalsze...

Darek bierz przykład z G. Knappa!!!!

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#223 Postautor: grzesiek » 31 lipca 2004, o 14:35

Maxx pisze:A teraz z innej beczki. Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?

Dla mnie sprawa wygląda nieco inaczej. Jeżeli Sledz w ostatnich meczach pojedzie dobrze (gdy będzie pewny że już z baraży nici), to w moich oczach będzie wyglądał jeszcze gorzej, gdyż udowodni tym samym że olał sobie wszystko i wszystkich, i celowo odpuscił najważniejsze mecze!!!
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#224 Postautor: Kubbas » 31 lipca 2004, o 14:41

grzesiek pisze:

Dla mnie sprawa wygląda nieco inaczej. Jeżeli Sledz w ostatnich meczach pojedzie dobrze (gdy będzie pewny że już z baraży nici), to w moich oczach będzie wyglądał jeszcze gorzej, gdyż udowodni tym samym że olał sobie wszystko i wszystkich, i celowo odpuscił najważniejsze mecze!!!

Chodzi o to ze to najprawdopodobniej mecz z Gdanskiem i Rzeszowem(przy przegranej Gorzowa w Rzeszowie) zadecyduje o tym ze bedziemy mieli baraze wiec nie mam mowy o czyms takim ze pewne bedzie to ze z barazy nici.
Co to Darka to mysle ze jesli b.dobrze pojedzie z lotosem (moze nie odrazu komplet) i po walce przywiezie te 10-11 pkt. to bedzie super.

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#225 Postautor: grzesiek » 31 lipca 2004, o 15:00

Kubbas pisze:
grzesiek pisze:

Chodzi o to ze to najprawdopodobniej mecz z Gdanskiem i Rzeszowem(przy przegranej Gorzowa w Rzeszowie) zadecyduje o tym ze bedziemy mieli baraze wiec nie mam mowy o czyms takim ze pewne bedzie to ze z barazy nici.
Co to Darka to mysle ze jesli b.dobrze pojedzie z lotosem (moze nie odrazu komplet) i po walce przywiezie te 10-11 pkt. to bedzie super.

OK.To mam jeszcze w zanadrzu inną opcję: Darek robi 10 pkt z gdańskiem, pozniej 14 z Rzeszowem, wszystko pięknie mamy Play off-y, Darek odzyskuje zaufanie wszystkich, wydaje sie ze wraca do super formy i przychodzi dzień baraży i co robi Dariusz Ś. -SPRZEDAWCA ROKU .............. :evil:

JA TAM JUŻ MU NIGDY NIE ZAUFAM, NIE ZALEŻNIE OD TEGO CO SIĘ STANIE W OSTATNICH MECZACH!!!
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/