Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#51 Postautor: istred » 14 sierpnia 2004, o 23:37

arek200 pisze:Niestety jeśli by np Piszcz i Stachyra nie mogli wystartować

Poki co, Stachyra czuje się dobrze i za tydzien bedzie w pełnej dyspozycji.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#52 Postautor: arek200 » 15 sierpnia 2004, o 16:28

istred pisze:
Poki co, Stachyra czuje się dobrze i za tydzien bedzie w pełnej dyspozycji.

To dobrze. Nie słyszałem o nim ostatnio żadnych wieści(przynajmniej nie pamiętam). Dobrze by było jakby chociaż on pojechał, to by nie było oddawania darmowych punktów. Myślę, że jakby Dawid mógł jechać na maxa to w pierwszym biegu możemy mieć nawet 5:1 dla TŻ, a to już zawalista sytuacja na początek. A dalej niech Peter robi swoje, Knapp pojedzie z 10 pkt, to już niewiele będzie brakowało.

Awatar użytkownika
toni

#53 Postautor: toni » 15 sierpnia 2004, o 19:53

Z taką postawą Kościechy i Chrzanowskiego jak dziś to nie mamy nawet czego szukac za tydzień......a jedynie liczyć,ze Gdańsk pojedzie na luzie........ :lol: :lol: :lol:

Robal666

#54 Postautor: Robal666 » 15 sierpnia 2004, o 20:07

Dwóch zawodników meczu nie wygra...

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#55 Postautor: KubuÅ› » 15 sierpnia 2004, o 20:30

Robal666 pisze:Dwóch zawodników meczu nie wygra...

Tu sie zgodze ze dwoch zawodnikow meczu nie wygra ale nie zapominaj ze Wybrzeze ma jeszcze kilku innych dobrych zawodnikow i zeby nasi ten mecz wygrali beda musieli pojechac na 100% swoich mozliwosci.

Gosia
Szkółkowicz

#56 Postautor: Gosia » 15 sierpnia 2004, o 23:54

Po tym co pokazali dzisiaj Chrzanowski i Kościecha naprawde nasi będą musieli się niezle napocić na torze zeby ten mecz wygrać A co do tego ze dwoch zawodnikow meczu nie wygra to zgadzam się ale pamiętajcie ze Gdańsk ma jeszcze innych zawodników ktorzy chyba cieniować nie będą i swoje dorzucą do dorobku Chrzanowskiego i Kościechy...Będzie cięzko ale licze ze wygramy ten mecz
Pozdrawiam

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#57 Postautor: arek200 » 16 sierpnia 2004, o 09:40

Robal666 pisze:Dwóch zawodników meczu nie wygra...

Tylko zauważ, że to u nas się zapowiada, że tylko dwóch zawodnikw będzie jechało (Karlsson i Knapp). Z Knappem to też nie jest taka pewna sprawa, Ale Trumiński i juniorzy mogą coś pojechać, ale po 7-8 pkt nie przywiozą. A Piszcz wiadomo, za wiele od niego wymagać nie można. Więc mam nadzieję, że wbrew temu co piszesz dwóch zawodników może wygrać mecz :D :D :D

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#58 Postautor: Lublin_Fan » 16 sierpnia 2004, o 10:01

Ten mecz to będzie moim zdaniem tragedia.
Karlsson swoje pojedzie. Knapp też. Do tego dochodzą paralita Jeleniewski, strasznie nierówny Franków, "nadzieja białych" - drugoligowiec Trumiński, Stachyra po kontuzji, Piszcz po kontuzji.
I kto tu ma wygrać? Bo ja niebardzo rozumiem......

Pozdr.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#59 Postautor: Talib » 16 sierpnia 2004, o 10:54

Ja chciałem zauważyć, że to już drugi w tym sezonie "najważniejszy od kilku lat mecz". Myślę, że to wyzwoli w zawodnikach dodatkową motywację i pomimo dziurawego składu wynik jest kwestią otwartą. Nie sądzę także, żeby zawodnicy z Gdańska chcieli łamać sobie kości umierając na torze w Lublinie za Rzeszów, czy Gorzów.

sebaxy

#60 Postautor: sebaxy » 16 sierpnia 2004, o 11:59

Zawsze wierzyłem w Lublin, ale ponieważ mam parę szarych komórek wiem,że awans jest mało prawdopodobny. Uważam, że Gdańsk nie odpuści, przecież wszyscy zawodnicy z Gadńska chcą udowodnić, że będą potrafili ścigać się w Ekstralidze. A Lublin w obecnej sytuacji kadrowej chyba nie ma szans na podjęcie walki(oby moje słowa w gówno się zmieniły). Piszcz po kontuzji, Stachyra też, Śledź się skończył i kto ma jechać???Franków chimeryczny jak zawsze, Trumiński.........Sam nie wiem.Ale życzę naszym i sobie wygranego meczu.Pozdrawiam żużlowy Lublin.

Czarek
Trener

#62 Postautor: Czarek » 16 sierpnia 2004, o 13:04

Jedyna nadzieja w agresywnej i ambitnej jeżdzie naszych. Gdańszczanie nie bedą raczej nadstawiać głów i częściej przymkną gaz. Niestety po Piszczu, Stachyrze i Jeleniewskim wiele się w tym meczu nie spodziewam.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#63 Postautor: istred » 16 sierpnia 2004, o 16:32

ja bym dodał jeszcze fakt, że Wybrzeże będzie chciało dać szanse do pokazania sie i zdobycia objeżdżenia swoim juniorom. Prawdopodobnie do Lublina przyjedzie Olechwierowicz. Wiadomo, że Gdańsk będzie walczył o wygraną, ale sądze, że nie za wszelką cenę.
Nasi, wszyscy łącznie z Jeleniem, Stachyrą, Trumną i Frankiem muszą objeżdżać juniorów, Pecynę, Stojanowskiego, Jabola (zobaczymy kto pojedzie). Jesli to się uda, dojdą jakieś sytuacje losowe (defekty i upadki :twisted: gości) i powinno być dobrze.
Ja osobiście wierze w nasz zespół, a wiem, że w klubie panuje bojowa atmosfera więc jestem dobrej myśli.

Trzeba przygotować bardzo równy tor, nie taki jak ostatnio...