Ten przepis bardzo nam komplikuje sytuacje. Cały czas brakuje nam armaty, a przy zawodniku u23 po prostu brakuje nam dla takowej miejsca w składzie. Mamy dogadanych dwóch dobrych/ bardzo dobrych stranieri, ale to nie są zawodnicy ze ścisłego topu. Wychodząc z tego co mamy:
1. G. Laguta
2. J. Hampel
3. M. Michelsen
4. Polak (Zengi?)
5. U23
6. W. Lampart
7. Junior
W miejsce brakującego Polaka zaryzykujmy z Grześkiem albo, no właśnie kto? Przemek Pawlicki? Nie ma się co łudzić, że przekonamy Zmarzlika, Janowskiego czy Dudka, wiec armaty Polaka tez nie będzie.
U23 - tutaj powrót Lambo byłby najlepszym wyjściem tylko pytanie czy będziemy wystarczająco zdeterminowani? Obstawiam, ze on w przyszłym roku będzie najbardziej przeplaconym zawodnikiem w lidze i mimo sympatii do nas może wyładować gdzieś indziej. Podsumowując, znów będziemy w czarnej w 15. biegu.
Zdecydowanie lepsza jest wersja, ze w składzie musi być dwóch Polaków, a jednym z nich może być u23. Mielibyśmy wtedy Hampela i Trofimowa (jestem przekonany, ze przy odpowiednim budżecie i zapleczu to jest gość na solidna druga linie) i wolne miejsce dla obcokrajowca, czyli brakującego ogniwa - lidera przez duże L.
Żużlowe różności
-
CKM1946
- Zawodowiec
Re: Żużlowe różności
Ten przepis nie może wejść w życie. Jakiś klub podczas głosowania na pewno się nie zgodzi. Najbardziej bedą chcieli go przepchnąć na pewno w Lesznie i Wrocławiu ale innym nie będzie to pasować.
Re: Żużlowe różności
Tak czy siak jakby to powiedział Łukasz Benz "we're in the ass".
Trzeba łowić w Lesznie. Kołodziej pewnie będzie tam do odstrzału, a to już jest postęp w stosunku do tego co mieliśmy w tym roku. Ewentualnie mogą odpuścić Lidsay'a, ale mam dziwne przeczucie, że w innej drużynie jego poziom spadnie.
Trzeba łowić w Lesznie. Kołodziej pewnie będzie tam do odstrzału, a to już jest postęp w stosunku do tego co mieliśmy w tym roku. Ewentualnie mogą odpuścić Lidsay'a, ale mam dziwne przeczucie, że w innej drużynie jego poziom spadnie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.