No, ale Lee w niedzielę rano robił sobie treningi i był później idealnie spasowany :)
A o żadnych komisarzach jeszcze nie było mowy
Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
Ostatnio zmieniony 20 września 2020, o 20:58 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
To była I liga. Nicki nie śmigał przecież na sprzęcie z GP, bo przyjeżdżał prostą za Richardsonem.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
1. Laguta
2. Zengota
3. Hampel
4. Kubera
5. Michelsen
6. Cierniak
7. Lampart
Wszystkie znaki wskazują że Lambo w Toruniu więc ja bym tak nas widział w przyszłym sezonie.
Wiktor się ogarnie, Zengi widac że nie zapomniał jak się jeździ, reszta jak trafi ze sprzętem to play-offy w zasięgu.
2. Zengota
3. Hampel
4. Kubera
5. Michelsen
6. Cierniak
7. Lampart
Wszystkie znaki wskazują że Lambo w Toruniu więc ja bym tak nas widział w przyszłym sezonie.
Wiktor się ogarnie, Zengi widac że nie zapomniał jak się jeździ, reszta jak trafi ze sprzętem to play-offy w zasięgu.
never ride faster than your angel can fly
Trochę skład na dwa uda - bez lidera. Ale rzeczywiście może się okazać, że nic więcej nie wytargamy.
Kubera, zapomnijmy o nim.
Żaden z młodych nie ruszy się z Leszna. Po co?
Żaden z młodych nie ruszy się z Leszna. Po co?
maestro76 pisze:1. Laguta
2. Zengota
3. Hampel
4. Kubera
5. Michelsen
6. Cierniak
7. Lampart
Skład na spadek w stylu Torunia.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Również moim zdaniem nie ma opcji na Kuberę. Nie wiem, skąd takie pomysły. Wydaje mi się, że co najwyżej na wiosnę Leszno kogoś wypożyczy (o ile wszyscy pozostali podpiszą tam kontrakty).
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czarek pisze:Skład na spadek w stylu Torunia.
Lepiej raczej nie będzie, więc możesz zacząć już śpiewać "Pierwsza liga, pierwsza liga, Motor Lublin" :)
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/901099/zuzel-prezes-fogo-unii-o-rywalizacji-z-falubazem-nowym-regulaminie-i-zainteresow
Znamienne słowa Rusieckiego. Nasze starania o Kubere skończą się tak jak muszą się skończyć.
Jeśli ktoś odejdzie z UL to tylko dlatego, że mu po prostu pozwolą i będzie to jak z Jarkiem, wypożyczenie na wiosnę.
Znamienne słowa Rusieckiego. Nasze starania o Kubere skończą się tak jak muszą się skończyć.
Jeśli ktoś odejdzie z UL to tylko dlatego, że mu po prostu pozwolą i będzie to jak z Jarkiem, wypożyczenie na wiosnę.
Czyli pachnie kwasami i w którejś drużynie znowu komuś wypadnie widelec.
A ja sądzę, że zawodnicy Unii to nie są jakieś nierozumne cyborgi, tylko całkiem inteligentni młodzi ludzie i widzieli jak potraktowano Jarka Hampela. Takie przenosiny w kwietniu, przed samą ligą nie są jakieś super komfortowe dla zawodnika, a pewne jest, że ktoś będzie musiał się wynieść z Leszna.
Biorąc pod uwagę jak wyrównana będzie liga w przyszłym sezonie, to Unia nie będzie mogła sobie pozwolić na pozbycie się jednego z liderów, bo "nowy narybek" juniorski nie jest zupełnie objeżdżony, a Smyk i Lidsey mają, co najwyżej, zadatki na liderów... w przyszłości. Gdyby Z Leszna uciekł Kołdi, to ten skład na przyszły rok wygląda bardzo słabo i, przy bardzo niekorzystnych aczkolwiek realnych zbiegach okoliczności, mogłoby się skończyć nawet spadkiem.
Absolutnie nie twierdzę, że Kubera wyląduje u nas. Twierdzę, że Kubera nie będzie jeździł w przyszłym roku w Lesznie. O ile Jarek Hampel to firma i nie miał problemu ze znalezieniem pracodawcy w kwietniu, o tyle Kubera już może mieć, bo na wiosnę wszyscy będą mieć już zawodników U24 i ewentualne ściągnięcie Kubery może powodować kwasy w zespole. Nikt nie będzie ryzykować dla 2-3pkt więcej w meczu.
Biorąc pod uwagę jak wyrównana będzie liga w przyszłym sezonie, to Unia nie będzie mogła sobie pozwolić na pozbycie się jednego z liderów, bo "nowy narybek" juniorski nie jest zupełnie objeżdżony, a Smyk i Lidsey mają, co najwyżej, zadatki na liderów... w przyszłości. Gdyby Z Leszna uciekł Kołdi, to ten skład na przyszły rok wygląda bardzo słabo i, przy bardzo niekorzystnych aczkolwiek realnych zbiegach okoliczności, mogłoby się skończyć nawet spadkiem.
Absolutnie nie twierdzę, że Kubera wyląduje u nas. Twierdzę, że Kubera nie będzie jeździł w przyszłym roku w Lesznie. O ile Jarek Hampel to firma i nie miał problemu ze znalezieniem pracodawcy w kwietniu, o tyle Kubera już może mieć, bo na wiosnę wszyscy będą mieć już zawodników U24 i ewentualne ściągnięcie Kubery może powodować kwasy w zespole. Nikt nie będzie ryzykować dla 2-3pkt więcej w meczu.
A ja uważam, że w tym kraju nie ma niewolnictwa, a Rusiecki nie jest właścicielem tych zawodników, więc jeśli któryś będzie chciał odejść (bo dostanie dobre hajsy gdzieś indziej), to to po prostu zrobi.
Motor mocnyj!
Bez przesady.
Pewniak pod u24, poza chłopakami z UL, to w zasadzie jest jeden - Lambert.
Cała reszta to mniejsze albo większe wynalazki, zupełnie niesprawdzone na tym poziomie rozgrywek.
Jeśli Kubera albo Smektala zdecydują się na wiosnę zmienić klub, to po prostu taki wynalazek trafi na zieloną trawkę i zostanie odpalony beż żalu i kwasów w zespole.
Trudno się robi kwasy oglądając Ekstraligę gdzieś w Danii czy Szwecji.
Pewniak pod u24, poza chłopakami z UL, to w zasadzie jest jeden - Lambert.
Cała reszta to mniejsze albo większe wynalazki, zupełnie niesprawdzone na tym poziomie rozgrywek.
Jeśli Kubera albo Smektala zdecydują się na wiosnę zmienić klub, to po prostu taki wynalazek trafi na zieloną trawkę i zostanie odpalony beż żalu i kwasów w zespole.
Trudno się robi kwasy oglądając Ekstraligę gdzieś w Danii czy Szwecji.