Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Zauważcie, że drugi dzisiaj mecz i żadnej pany, świecy, dwóch minut, defektów, wykluczeń. Zdecydowanie za dużo rozdajemy prezentów.
Gelo pisze:Zauważcie, że drugi dzisiaj mecz i żadnej pany, świecy, dwóch minut, defektów, wykluczeń. Zdecydowanie za dużo rozdajemy prezentów.
Słuszna uwaga mam nadzieję, że już wzięli się za niedoskonałości powyższych spraw.
Kaman pisze:Gelo pisze:Zauważcie, że drugi dzisiaj mecz i żadnej pany, świecy, dwóch minut, defektów, wykluczeń. Zdecydowanie za dużo rozdajemy prezentów.
Słuszna uwaga mam nadzieję, że już wzięli się za niedoskonałości powyższych spraw.
Myślisz? Zielonogórski dramat nic ich nie nauczył.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
istred pisze:...Schody to są ciągi komunikacyjne i drogi ucieczki w razie jakiegoś zagrożenia. ...
Zgadza się takie jest prawo, ale czy jest logiczne szczególnie dla naszego stadionu? Czy "w razie jakiegoś zagrożenia" ludzie siedzący na schodach dalej tam będą siedzieć i tarasować przejście? Zdaje mi się, że nie - też będą uciekać. O wiele trudniej jest wydostać się z "krzesełka" na schody niż przejść po schodach. A główny problem w razie zagrożenia na naszym stadionie to za mała przepustowość zejść z korony stadionu. Wg mnie z praktycznego (nie prawnego) punktu widzenia ludzie na schodach to nie problem w razie jakiegoś zagrożenia, lecz co najwyżej problem komfortu wyjścia poza koronę do toalety, gastronomii czy na papierosa.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Czarek pisze:Kaman pisze:Gelo pisze:Zauważcie, że drugi dzisiaj mecz i żadnej pany, świecy, dwóch minut, defektów, wykluczeń. Zdecydowanie za dużo rozdajemy prezentów.
Myślisz? Zielonogórski dramat nic ich nie nauczył.
Nie tylko zielonogórski z Apatorem również było co niemiara....
Na syfach czytałem, że Ziółkowski idzie do Kępy interweniować. Muszą ogarnąć wziąć się za nich może inny sprzęt, producenci. Po dzisiejszej wygranej Sparty oraz CKM nie możemy sobie pozwolić głupio tracić punkty.
Ale że nawet Ratajczak dwucyfrówki nie szczelił?!
Ciekawe jak długo się utrzyma aż tak dobra dyspozycja Sparty i co się stanie jak przyjedzie tam taki np. Motor Lublin i trafi z ustawieniami właściwie od początku. Wcale nie jest powiedziane, że my tam nie powalczymy o więcej niż jeden punkt. Ktoś kojarzy na kiedy jest planowany nasz mecz we Wrocku?
Ciekawe jak długo się utrzyma aż tak dobra dyspozycja Sparty i co się stanie jak przyjedzie tam taki np. Motor Lublin i trafi z ustawieniami właściwie od początku. Wcale nie jest powiedziane, że my tam nie powalczymy o więcej niż jeden punkt. Ktoś kojarzy na kiedy jest planowany nasz mecz we Wrocku?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Na syfach czytałem, że Ziółkowski idzie do Kępy interweniować
A wygladac ma to tak:
https://youtu.be/syct-wvU5IA
kibicLBN pisze:Ale że nawet Ratajczak dwucyfrówki nie szczelił?!
27 czerwca. Ja nie jestem pewien czy my tam bonus damy radę.