Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tak ale wszyscy w studiu stwierdzili że w ich oczach, Nowak był ostatni do wykluczenia w tym biegu. W moich również. A najciekawsza i tak była sytuacja z Lyagerem jak na 1 łuku pojechał prostym motocyklem po bandzie, utrzymał się w sobie tylko znany sposób na motocyklu i dowiózł zwycięstwo
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Bliźniacze sytuacje są rozpatrywane diametralnie różnie. Mam wrażenie, że ostatnim, który z tego kpi i próbuje walczyć jest Cegielski. A Demski prześciga sam siebie w swoim kretynizmie.
W ogóle żużel idzie w chorą stronę.
1. Po 4 kolejkach byłem zadowolony ze mniej jest powtórek, szukania mikroruchów i ostrzeżeń na siłę, już wróciło.
2. Na siłę szukanie winnych upadku w 1. Łuku, zawsze jak było zamieszanie to się puszczało w 4, chyba że ktoś ewidentnie upadł bez ingerencji przeciwnika.
3. Kiedyś ten kto się umiał czołgać albo wstrzelił że startem to było jego i tyle, następnym razem się wpakował w taśmę i tyle, a teraz warningi, spuszczanie się nad tym a zwycięzcę wyznaczamy nadal ,,na oko"
4. To o czym często mówi Cegielski czyli wprost nakłanianie zawodników żeby po kontakcie, tracąc pozycję, wykonać kontrolowany upadek...
1. Po 4 kolejkach byłem zadowolony ze mniej jest powtórek, szukania mikroruchów i ostrzeżeń na siłę, już wróciło.
2. Na siłę szukanie winnych upadku w 1. Łuku, zawsze jak było zamieszanie to się puszczało w 4, chyba że ktoś ewidentnie upadł bez ingerencji przeciwnika.
3. Kiedyś ten kto się umiał czołgać albo wstrzelił że startem to było jego i tyle, następnym razem się wpakował w taśmę i tyle, a teraz warningi, spuszczanie się nad tym a zwycięzcę wyznaczamy nadal ,,na oko"
4. To o czym często mówi Cegielski czyli wprost nakłanianie zawodników żeby po kontakcie, tracąc pozycję, wykonać kontrolowany upadek...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze:Bliźniacze sytuacje są rozpatrywane diametralnie różnie. Mam wrażenie, że ostatnim, który z tego kpi i próbuje walczyć jest Cegielski. A Demski prześciga sam siebie w swoim kretynizmie.
K.C jest obiektywny, T.D. jakby zablokowany, M.J. chce dobrze, M.M. bez komentarza a L.D. nie nadaje się do telewizji.
Przecież Demski wypowiedział się jasno. Winny Madsen, a wykluczenie niebieskiego prawidłowe ;)Saint pisze:Tylko nikt nie jest nieomylny. Wystarczyłoby rzetelne omówienie błędów - ty nie chodzi o krucjatę wobec sędziego - bo to nie jest łatwe podjąć szybko decyzję pod presją czasu. Rzetelne omówienie każdej sprawy pomogłoby wszystkim w przyszłości w podjęciu decyzji, a postawa Demskiego wprowadza tylko zamieszanie i kreuje kolejne wątpliwości. Zamiast pomóc - szkodzi...