Skoro zaszczepieni są bezpieczni to dlaczego mają mieć oddzielne sektory?
Może od razu dajmy niezaszczepionym odblaskowe opaski, wydzielmy oddzielne wejścia co by przypadkiem nikt się świerzbem, pardon kowidem nie zaraził.
A od przełomu sierpnia/września czyli początku czwartej fali wszystkie stadiony "Nur fur geimpfte".
Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
O to dokładnie mi chodziło :) Tylko świnie siedzą w kinie ;)))
Motor mocnyj!
zombie pisze:Jednorazowa akcja pogrozkowa nie pomogla i bilety sie juz rozejszli
Przed chwilą sprawdzałem i nadal są dostępne.
Owszem. Dla wybrancow
rieper pisze:A od przełomu sierpnia/września czyli początku czwartej fali wszystkie stadiony "Nur fur geimpfte".
I bardzo dobrze, lepsze to niż pusty stadion :)
Karol Baran Karol!
Sprzedam karnet, cena cennikowa, nie firmowy- działa w przedsprzedaży, kontakt na priv
losiu pisze:rieper pisze:A od przełomu sierpnia/września czyli początku czwartej fali wszystkie stadiony "Nur fur geimpfte".
I bardzo dobrze, lepsze to niż pusty stadion :)
No właśnie nie. Ja mam szczepienie we wtorek, nie mam z tym problemu, ale wprowadzenie apartheidu jest jawnym uwstecznieniem naszej cywilizacji. Nie każdy może się zaszczepić lub musi czekać, więc nie jest to fair.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Marcin0203
Witam. Czy na ostanim meczu jak były bilety personalizowane to ktoś sprawdzał czy wchodzi faktycznie osoba wpisana na bilecie?
Marcin0203 pisze:Witam. Czy na ostanim meczu jak były bilety personalizowane to ktoś sprawdzał czy wchodzi faktycznie osoba wpisana na bilecie?
nie, karnetów też nie sprawdzali