Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Z tej właśnie. Komentarze polityczne bez elementarnej wiedzy na forum żużlowym od zawsze uważam za megasłabe. Ale rozumiem, że poklask kilku politycznie zaangażowanych oszołomów, którym wydaje się, że są śmieszni, bo mogą kogoś znaczącego kopnąć w kostkę - jest pokusą.
- tezetomaniak
- Trener
Saint pisze:Tym razem to Ty zacząłeś pchając kij w temat który polaryzuje opinię publiczną … Gwarantuję Ci że nawet tak błyskotliwa jednostka jak Ty zdziwiłaby się dyskutując z niektórymi „czapkami aluminiowymi” jeśli zamiast kpić sprobowałbyś merytorycznej dyskusji i wymiany argumentów. Szybkie szufladkowanie ludzi może być bardzo bolesne - w sensie egzystencjonalnym…
Pozdrawiam
Który temat w tym narodzie nie jest polaryzujący? Sami polityczni, medyczni, sportowi eksperci. Każdy po doktoracie z wirusologii i badania przyczyn katastrof lotniczych. Hobbystyczni badacze wpływu sieci 5G na umysł i materię. Merytoryczna dyskusja? I tak na końcu zostajesz antypolakiem ;)
Gelo pisze:Z tej właśnie. Komentarze polityczne bez elementarnej wiedzy na forum żużlowym od zawsze uważam za megasłabe. Ale rozumiem, że poklask kilku politycznie zaangażowanych oszołomów, którym wydaje się, że są śmieszni, bo mogą kogoś znaczącego kopnąć w kostkę - jest pokusą.
To na podstawie jednego postu już oceniłeś elementarną wiedzę? - jeżeli to było do mnie - bo dość pokrętny ten post. Nie bardzo rozumiem - kto niby szuka tu poklasku? Gelu proszę jaśniej… jeśli któryś z tych „zarzutów” skierowałeś do mnie sprecyzuj proszę… bo na prawdę, nie bardzo rozumiem - kto czyjego poklasku tu niby szukał… a kto kogo kopał w kostkę… ?
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Chętnie odkupię bilet dla niezaszczepionych jak by ktoś miał na zbyciu. Mój kontakt 724387884
Też chętnie kupię jedną sztukę,dla osób nie zaszczepionych. 511536456 lepiej pisać smsa,łatwiejszy kontakt taki ze mną będzie ;)