Nasi rywale - 2021
Re: Nasi rywale - 2021
Hubert Jabłoński i Mateusz Jabłoński (syn Mirosława) to różni żużlowcy
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
aaaaaaa przepraszam, racja!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Cz@rek pisze:Perez pisze:Z tej zmiany to mnie najbardziej cieszy że transmisję będą w Eurosporcie.
A mnie nie,jakość transmisji SEC w porównaniu do GP w C+ jest słabiutka,komentatorka też nie powalała,choć w tym przypadku pewnie będą jakieś transfery ;)
a moim zdaniem Pieczatowski i Korościel to ciekawy duet. Co do transmisji, czas pokaże, na pewno SEC to pod tym względem bardzo biedna wersja GP, ale mają 10-letni kontrakt, więc miejmy nadzieję, że się przyłożą.
Dokładnie. Mi ten duet jak najbardziej pasuje. Nie mam nic do nich fajnie się ich słucha, dobrze prowadzą mecz. Zawsze mają jakieś ciekawostki w zanadrzu, doza humoru. Wszystko jak dla mnie spoko.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Susic pisze:Hubert Jabłoński i Mateusz Jabłoński (syn Mirosława) to różni żużlowcy
Miejmy nadzieję, że Mateusz będzie członkiem naszej drużyny rezerw ;)
Jak dla mnie Pieczatowski spoko (rozumiem, że to gość który komentował SEC), ale Korościel jest irytujący.
Chociaż przynajmniej już rzadziej zdarza mu się gwizdać podczas komentowania
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dla mnie Korościel jest ok. Odpowiada mi jego poczucie humoru. I mam wrażenie, że w Eleven jest mniej spięty.
A to już pewne, że transmisje będą w Eurosporcie? W artykułach na ten temat pada magiczne słowo "prawdopodobnie".
+1
Podczas wczorajszej transmisji z Elitserien Maciej Markowski powiedział, że Kim Nilsson musi mieć przerwę gdy jedzie wyścig po wyścigu, bo w przeciwnym wypadku dostałby kolki
Gelo pisze:Dla mnie Korościel jest ok. Odpowiada mi jego poczucie humoru. I mam wrażenie, że w Eleven jest mniej spięty.
+1
Podczas wczorajszej transmisji z Elitserien Maciej Markowski powiedział, że Kim Nilsson musi mieć przerwę gdy jedzie wyścig po wyścigu, bo w przeciwnym wypadku dostałby kolki
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Eurosport jest kanałem Discovery, więc raczej mało prawdopodobne żeby tworzyli coś nowego