Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Przesada. Ale faul z premedytacją. Potwierdziło się, że nastolatek z Danii ma nierówno pod kopułą.
istred pisze:Z tym, że przeciwnik nie ścinał, a poszerzał.
Rzeczywiście nie ścinał. Czy poszerzał, trudno powiedzieć - na pewno puszczał motocykl w ślizg, co wiąże się wyjściem tylnego koła na zewnątrz, poza ślad przedniego. Nie przypisywałbym mu złej woli, ale nie zmienia to faktu, że został prawidłowo wykluczony.
We wczorajszym magazynie w Eleven wszyscy jak jeden mąż zastanawiali się nad przyczynami porażki Stali Gorzów. I czy wszystko już bezpowrotnie stracone. Jedyną osobą, która doceniła świetną jazdę zawodników Motoru był Bartosz Zmarzlik.
Podobnie sytuacja wyglądała po spotkaniu GKM - Włókniarz. Chłopaki z Grudziądza wypruwali sobie żyły na treningach i zostawili serducho na torze, ale nikt o tym nawet nie wspomniał. Od strony medialnej GKM wcale się nie utrzymał. To Falubaz spadł.
Podobnie sytuacja wyglądała po spotkaniu GKM - Włókniarz. Chłopaki z Grudziądza wypruwali sobie żyły na treningach i zostawili serducho na torze, ale nikt o tym nawet nie wspomniał. Od strony medialnej GKM wcale się nie utrzymał. To Falubaz spadł.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
- tezetomaniak
- Trener
Ge(L)o pisze:Przesada. Ale faul z premedytacją. Potwierdziło się, że nastolatek z Danii ma nierówno pod kopułą.
Potem się dziwicie, że kibiców nikt poważnie nie traktuje.
najlepszy był Puka, który uznał, że Stal ma szanse, poprzez stosowanie rezerw taktycznych. Chyba uratowało go to, że odzyskano łączność ze Zmarzlikiem, a później zapomniano, bo miałem wrażenie, że Olkowicz zamierzał mu wytłumaczyć, że taktyczna to -14 w dwumeczu.
3 lata wydaje się być okresem wystarczająco długim, by co niektórzy zdążyli się przyzwyczaić do Motoru w PGE. Jak widać dla nich do dalej jakaś anomalia i czekają, aż wszystko wróci do "normy". Jak ja bym chciał zobaczyć Krosno wygrywające na torach klubów z "Polski A".
Ge(L)o pisze:Przesada. Ale faul z premedytacją. Potwierdziło się, że nastolatek z Danii ma nierówno pod kopułą.
dla mnie jedynym zachowaniem zaslugujacym na kartke w miniony weekend byl upadek Bewleya przy prowadzeniu Unii Leszno 5-1
METHANOL ADVENTURE TEAM
No z czerwienią to Ge(L)a chyba trochę poniosło.
Zwyczajne wykluczenie i tyle.
Zwyczajne wykluczenie i tyle.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
grzesieck pisze:Ge(L)o pisze:Przesada. Ale faul z premedytacją. Potwierdziło się, że nastolatek z Danii ma nierówno pod kopułą.
![]()
![]()
dla mnie jedynym zachowaniem zaslugujacym na kartke w miniony weekend byl upadek Bewleya przy prowadzeniu Unii Leszno 5-1
Za to, że po upadku chciał szybko zejść z toru?
Każdemu jego Everest...
tak, szybko zrozumial, ze bezczelnie zanurkowal, ale nie zmienia to faktu, ze to przez niego bieg zostal przerwany przy prowadzeniu Unii 5-1
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie przez niego, tylko przez sędziego, który nie wiedzieć czemu przerwał bieg mimo że Bewley szybko podnosił się z toru.
Każdemu jego Everest...
generalnie jak zawodnik umyslnie sie przewraca, to nie po to zeby od razu sie pozbierac i zejsc z toru, pewnie tez z takiego zalozenia wyszedl sedzia i od razu wlaczyl czerwone swiatlo
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ekstraliga w Eleven Sports na kolejne 4 sezony:
https://speedwayekstraliga.pl/pge-ekstr ... OQUCnXc1tI
https://speedwayekstraliga.pl/pge-ekstr ... OQUCnXc1tI
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
dziś w Czewie MIMP jadą Cierniak i Lampart nsport 17:10
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: