Motor Lublin w sezonie 2022

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

Re: Motor Lublin w sezonie 2022

#351 Postautor: niespokojny » 3 marca 2022, o 12:33

Nie podoba mi sie wypowiedz Laguty. Dostal proste pytanie jak ocenia sytuacje na Ukrainie. Oczekiwalem innej odpowiedzi. Chyba dla wlasnego bezpieczenstwa Rosjan lepiej zeby nie pojechali w tym sezonie.

Mam nadzieje ze bedzie mozliwosc stosowania ZZ za zawieszonych zawodnikow zeby nie obnizac poziomu ligi i nie dawac satysfakcji cwaniakom pokroju Swiacika.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

jerry78
Trener

#352 Postautor: jerry78 » 3 marca 2022, o 12:34

Ukraińcy, którzy w czasach II wojny światowej wymordowali setki tysięcy Polaków, którzy od kilku lat okradają konta Polaków dzwoniąc z "biura bezpieczeństwa banku" zostali teraz wielkimi przyjaciółmi naszego narodu, a każdy Ruski to gnida i szuja, bo tam się urodził. Ja mówię STOP takiemu podejściu do tematu.
Nakładam osobistego bana na Dryłę i Majewskiego.

Niestety rusofoby dopięli swego i Grisza nie jedzie do Gorican i nie będzie w tym sezonie jeździł w Motorze. Taka zapadła decyzja w klubie, a dla mnie sezon się zakończył zanim się zaczął.

ps. jakby ktoś chciał karnet to mam do sprzedania.
Ostatnio zmieniony 3 marca 2022, o 12:45 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#353 Postautor: _piotrusss » 3 marca 2022, o 12:43

Na to wygląda, że podczas tego wywiadu Grisza już wiedział o tym że nie pojedzie. Nie jest aż tak nierozgarnięty, by dolewać oliwy do ognia takimi odpowiedziami.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Haron90
Kadrowicz

#354 Postautor: Haron90 » 3 marca 2022, o 12:44

Flagg pisze:Grisza juz raczej wie, że w tym roku nie pojedzie w PL. Z sygnałów, które dzisiaj do mnie doszły, to nawet wśród prezesów klubów jest zgodność, co do obecności Rosjan w lidze (z wyjątkiem toruńskiego senatora).

Rusko także? Rozumiem, że zarówno Artema jak i Gleba, w barwach Sparty nie zobaczymy?

Niestety, ale Grisza tylko potwierdził to, co pisał w domyśle Dryła.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#355 Postautor: tezetomaniak » 3 marca 2022, o 12:46

No i trajektoriu strzelił sobie w dwa kolana. Spasiba, do widzenia.

Flagg
Trener

#356 Postautor: Flagg » 3 marca 2022, o 12:49

Haron90 pisze:
Flagg pisze:Grisza juz raczej wie, że w tym roku nie pojedzie w PL. Z sygnałów, które dzisiaj do mnie doszły, to nawet wśród prezesów klubów jest zgodność, co do obecności Rosjan w lidze (z wyjątkiem toruńskiego senatora).

Rusko także? Rozumiem, że zarówno Artema jak i Gleba, w barwach Sparty nie zobaczymy?

Niestety, ale Grisza tylko potwierdził to, co pisał w domyśle Dryła.

Z tego co ja słyszałem, (a Jerry widze to potwierdził chwile później), to w klubie już podjęto decyzję, ze Grisza i Karion nie pojadą w tym sezonie, bez względu na decyzje FIM, PZM i Ekstraligi. Rusko podobno również jest za wykluczeniem Rosjan. Sprzeciwił się jedynie Terminski. Co do Gleba to jego sie to raczej nie tyczy, bo jeździ jako Polak i ma juz przyznaną polską licencję.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski