Wydarzenia w Polsce i na swiecie

Wiadomość
Autor
Haron90
Kadrowicz

Re: Motor Lublin w sezonie 2022

#51 Postautor: Haron90 » 8 marca 2022, o 13:14

niespokojny pisze:Co sie dziwicie jak mamy teraz do czynienia z wysypem ruskich trolli z kont antyszczepionkowych. Silny zwiazek widac nawet po postach osob tutaj sie wypowiadajacych. Sa na tym samym poziomie co Grigorij, czyli latwo podatni na dezinformacje. Trudno wyprowadzic z bledu osoby zyjace w bance podsycanej swiatowym spiskiem. Widzialem juz opinie ze spis powszechny byl przeprowadzony w celu zaplanowanego rozlokowania Ukraincow w Polsce pod pretekstem wojny. Uroki i inernetu a z absurdami nie ma sensu polemizowac.

Wszyscy Rosjanie pousuwali wpisy. Sajfutdinov zniknal z mediow poza prywatnym kontem. Jestem ciekaw jak szybko prezesi zapomna. W koncu Artiom ma 3 letni kontrakt we Wroclawiu, jakies pieniadze na pewno zostaly na to wylozone. Ja bym jednak byl za tym zeby zadnych Rosjan nie zatrudniac po odwieszeniu, ze wzgledu na ryzyko kolejnych zawieszen w przyszlosci i kolejnej gownoburzy na zuzel.info ;)

Dodatkowo powinniśmy raz na zawsze skończyć handlowanie Polskim obywatelstwem.

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#52 Postautor: Fantys » 8 marca 2022, o 13:27

niespokojny pisze:Co sie dziwicie jak mamy teraz do czynienia z wysypem ruskich trolli z kont antyszczepionkowych. Silny zwiazek widac nawet po postach osob tutaj sie wypowiadajacych. Sa na tym samym poziomie co Grigorij, czyli latwo podatni na dezinformacje. Trudno wyprowadzic z bledu osoby zyjace w bance podsycanej swiatowym spiskiem. Widzialem juz opinie ze spis powszechny byl przeprowadzony w celu zaplanowanego rozlokowania Ukraincow w Polsce pod pretekstem wojny. Uroki i inernetu a z absurdami nie ma sensu polemizowac.

Wszyscy Rosjanie pousuwali wpisy. Sajfutdinov zniknal z mediow poza prywatnym kontem. Jestem ciekaw jak szybko prezesi zapomna. W koncu Artiom ma 3 letni kontrakt we Wroclawiu, jakies pieniadze na pewno zostaly na to wylozone. Ja bym jednak byl za tym zeby zadnych Rosjan nie zatrudniac po odwieszeniu, ze wzgledu na ryzyko kolejnych zawieszen w przyszlosci i kolejnej gownoburzy na zuzel.info ;)

Czy ja dobrze rozumiem,że jak ktoś nie chce się szczepić to jest beeee ??

KrzyczącyK1b1c
Trener

#53 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 8 marca 2022, o 13:37

Fantys pisze:Czy ja dobrze rozumiem,że jak ktoś nie chce się szczepić to jest beeee ??

Ja widzę różnicę pomiędzy "nie chcę się szczepić, a inni niech robią co chcą, szanuję" a "FAŁSZYWA PANDEMIA11!!!1 FASZYZM MASECZKOWY!1111". Ten drugi pogląd niestety tu jest prezentowany przez niektórych.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: ravajas » 8 marca 2022, o 13:37

Fantys pisze:

Tak działa propaganda. :D A ja się zastanawiam czym różnią się antyszczepionkowe ruskie trolle, od zaszczepionych ruskich trolli :D Albo zaszczepionych volksdeutschów - idąc tokiem rozumowania różnych niespokojnych osób ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#55 Postautor: niespokojny » 8 marca 2022, o 14:07

Fantys pisze:

Rozumiesz jak chcesz. Meritum jest takie ze kanaly ktore wzbudzaja panike i sieja dezinformacje, podnosza niepokoje spoleczne naleza w glownej mierze do ruskich onucy. Na tych kanalach rozsiewano fake'owe przypadki zgonow, klamliwe stwierdzenia ze szczepiknki robia z plodow itd. Teraz sieja postrach uchodzcami z Ukrainy i masowymi rozbojami przez nich wywolanymi.

I czym innym jest niechec, strach przed szczepionka a czym innym foliarskie kwestionowanie covida i mowienie o spisku i aktorach w szpitalach.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Ge(L)o
Trener

#56 Postautor: Ge(L)o » 8 marca 2022, o 16:28

niespokojny pisze: kanaly ktore wzbudzaja panike i sieja dezinformacje, podnosza niepokoje spoleczne naleza w glownej mierze do ruskich onucy.

A ja myślałem, że do koncernów medialnych i ministerstwa zdrowia. Bo nikt bardziej niż oni nie siał paniki i nie wzbudzał niepokojów społecznych odnośnie wirusa. Wirusa, z którym walczyliśmy tak, że od tej walki zmarło więcej ludzi niż od choroby spowodowanej wirusem. Oto efekty działań propagandy mediów i polityków.
Epidemia absurdów, antynaukowych i antyrozumowych rozwiązań. Która w dodatku skończyła się na pstryk.

piotr76
Senior
Kontakt:

Re: Wydarzenia w Polsce i na swiecie

#57 Postautor: piotr76 » 8 marca 2022, o 18:57

komentować nie będę ...

- Codziennie powtarzamy: zamknijcie niebo nad Ukrainą. Dla wszystkich rosyjskich rakiet, dla lotnictwa wojskowego, dla wszystkich tych terrorystów. Utwórzcie humanitarną przestrzeń powietrzną, bez rakiet, bez bomb. Jesteśmy ludźmi i to wasz humanitarny obowiązek, żeby nas bronić — bronić ludzi. I możecie to zrobić - powiedział kilka dni temu Wołodymyr Zełenski w mediach społecznościowych.

I dalej: - Jeśli tego nie zrobicie, jeśli chociażby nie dacie nam samolotów, żebyśmy mogli sami się bronić, to wniosek może być tylko jeden: też chcecie, żeby nas zabijano. To jest odpowiedzialność światowych polityków, zachodnich liderów - zaznaczył prezydent Ukrainy.

a tutaj link do reportażu młodego człowieka i to już było po 2014 roku.
Myślę że materiał dość dobrze zrobiony i dość obiektywnie i bez patosu ... Polecam.
Tak sobie myślę o młodych Rosjanach i młodych Uraincach to jeśli nic z tym nie zrobimy to następne pokolenie będzie miało
zdecydowanie bliżej do Rosjan. Chociaż jeden chłopak mi na filmie zaimponował wyważonym stanowiskiem więc może nie wszystko stracone ...

https://www.youtube.com/watch?v=MYiwhU52Wz0
zamiast 500 + program Beryl +

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: RadeKas » 8 marca 2022, o 20:53

Po tym co odwalił Putin żadne pokolenie Ukraińców już nigdy nie będzie miało niczego bliskiego rosjanom. Jeżeli myślisz, że ten naród po czymś takim jest w stanie zaakceptować jakąkolwiek formę współpracy z rosją, to słabo ich znasz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

piotr76
Senior
Kontakt:

#59 Postautor: piotr76 » 8 marca 2022, o 21:15