Nie mogą. To nie są stacje partnerskie, tylko Eleven puszcza ligę na zasadzie sublicencji.
Nie jestem do końca pewien, czy w poprzednich latach też dorabiali swój komentarz czy po prostu robili takie podsumowanie meczu, ale z komentarza Eleven nigdy nie korzystali.
EDIT:
Baron: Chłopaki pamietajcie, że nie da sie jeździć szerzej, maks 4 metry od krawęznika
Śledz: Bawcie się dobrze chłopaki i jedziemy k****a!
Taka różnica :)
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Leniu pisze:Trochę się to sztuczne wydaje, takie dodawane emocje w komentarzu
Kto w Lublinie ogląda biegi o nic na siedząco niech pierwszy rzuci kamień.
- tezetomaniak
- Trener
Kargolo pisze:Słuchanie Golloba autentycznie sprawia ból. Niech go zdejmą z tej anteny zanim stanie się totalnym pośmiewiskiem dla młodych kibiców, którzy nie widzieli go na torze...
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Chętnie się ustosunkuję, ale daj jakiś przykład, bo z tego meczu widziałem jedynie biegi.
zawsze mecze Elevena miały dodawane komentarz C+. Postawienie w poprzek Kołodzieja też nie było rozpatrywane jako kontrowersja, odechciewa się tego oglądać.
Ciekawe co z Dryłą, jakoś mam wrażenie że ostatnio coraz częściej zdarzają mu się nieobecności
Ciekawe co z Dryłą, jakoś mam wrażenie że ostatnio coraz częściej zdarzają mu się nieobecności
Majewski w magazynie powiedział, że Dominika czeka przerwa, nie wiadomo jak długo.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
tezetomaniak pisze:Kargolo pisze:Słuchanie Golloba autentycznie sprawia ból. Niech go zdejmą z tej anteny zanim stanie się totalnym pośmiewiskiem dla młodych kibiców, którzy nie widzieli go na torze...
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Chętnie się ustosunkuję, ale daj jakiś przykład, bo z tego meczu widziałem jedynie biegi.
Przeczytaj sobie chocby ostatnie strony tego wątku i znajdziesz, co potrzebujesz. Pomijam kwestię ewidentnego sprzyjania klubom, w ktorych się ścigał czyli Polonii, GKMowi czy własnie Stali. Dryle ludzie zarzucają, że nie jest obiektywny w meczach Motoru, ale Gollob bije go nie o jedną, a dwie proste.
Poza tym, powaznie? Wozniaczek? KOlodziejek? Gdzie byles przez ostatnie kilka tygodni?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
blajar pisze:Majewski w magazynie powiedział, że Dominika czeka przerwa, nie wiadomo jak długo.
Mam nadzieję że kolejny raz robi z siebie idiote.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie no po piątkowym dzwonie tylko mega optymiści mogą wierzyć w występ Dominika w Toruniu. Jak ma jechać na 50 proc na jakiś lekach to lepiej niech sobie odpoczywa i spokojnie kuruje. A my zobaczymy na tle dobrego rywala jak nam pójdzie w pięciu.
Perez pisze:blajar pisze:Majewski w magazynie powiedział, że Dominika czeka przerwa, nie wiadomo jak długo.
Mam nadzieję że kolejny raz robi z siebie idiote.
A ja mysle ze ma najnowsze informacje. Dac pojezdzic mlodym w Toruniu. Przegrana nie popsuje nam sezonu.
Akurat Majewski to wie tyle co i na Twitterze napisali ;) Nic nie wie więcej niż my sami, bo nie ma oficjalnego info.