Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Żużel w TV

#13501 Postautor: Gelo » 9 maja 2022, o 12:23

Tak jak pisałem - nigdy nie dopraszałem się ochów i achów. Nie uważam też żeby nasz klub był ideałem i kryształem. Oczekuję minimalnego obiektywizmu od ludzi komentujących i zajmujących się komentowaniem zawodowo. Jeżeli drużyna jedzie dobrze - docenić jeżeli słabo - zrugać. Tylko w powszechnym obiegu dziennikarskim dobrze jadący Motor staje ością w gardle. A jak już nie można się do niczego przypierdaczyć to się wyjeżdża z Sasinem, spółkami i brakiem wychowanków. Jako kibic Motoru mogę przeprosić dziennikarzy sportowych, że moja drużyna obecnie jedzie świetnie.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#13502 Postautor: istred » 9 maja 2022, o 13:44

Co nieobiektywnego powiedzieli o Motorze?
Przecież Papi napisał, że o meczu mówili 19 minut. Dwa dni wcześniej przez 2 godziny transmisji rozpływali się nad Motorem i wieszali złote medale na szyi.

Spółki skarbu państwa? Z tego co kojarzę to błazen z Gorzowa się tego przyczepił. Być może błazen z interii podłapał. Historia sprzed pewnie dwóch lat i zniknęła z mediów tak szybko jak się pojawiła, a niektórzy brandzlują się nią do dzisiaj. I to nie "wrodzy" dziennikarze, a kibice. To jest właśnie definicja zakompleksienia.

jarkur

#13503 Postautor: jarkur » 9 maja 2022, o 14:11

Ja również nie rozumiem tego doszukiwania się "spisków" w stosunku do Motoru.
O ile Olkowicz miał wręcz "motorofobię"i rzeczywiście był wyjątkowo nieobiektywny, to nie widzę jakiegoś negatywnego nastawienia do Motoru.
No może z wyjątkiem Golloba (ale tylko w meczach ze Stalą :) ).

Badzia
Szkółkowicz