Nasi rywale - 2022
Re: Nasi rywale - 2022
Teoretycznie to Gorzów poinformował, że Woźniak jest bez żadnych uszkodzeń. Dopiero później napisali, że po badaniach lekarz go nie dopuścił jednak. A nic więcej dlaczego, więc też trochę ukrywają.
Tak sobie myślę że przyszłoroczny beniaminek będzie miał wyjątkowo większe niż ostatnio pole manewru. Ktoś z Apatora, do tego Chris i juniorzy z Ostrowa, może Oskar Fajfer. Zagar, Fricke, Bjerre. Jeśli byłaby to Bydgoszcz to Przyjemski. Jest z czego coś tam kleić.
Myślałem , ze Przyjemski będzie jeździł u lidera doskonale się skomponuje z Cierniakiem w parze .
Raczej nie będziemy faworytem w wyścigu po Przyjemskiego. Raz, że Polonia, póki co, wygląda najmocniej w 1 lidze i jest jednak głównym kandydatem do awansu. A w takim wypadku żadne pieniądze nie wyciągną go z Bydgoszczy. Dwa, w przypadku Cierniaka czy Lamparta mielismy duzy atut w postaci połozenia geograficznego, co w przypadku juniorów jednak ma spore znaczenie.
Patrzyłbym jednak bardziej w stronę Ostrowa, gdzie kilku tych chłopaków powinno być dostępnych. Bo szczerze wątpię, żeby Ostrów był w stanie zatrzymać wszystkich.
Patrzyłbym jednak bardziej w stronę Ostrowa, gdzie kilku tych chłopaków powinno być dostępnych. Bo szczerze wątpię, żeby Ostrów był w stanie zatrzymać wszystkich.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Raczej nie będziemy faworytem w wyścigu po Przyjemskiego. Raz, że Polonia, póki co, wygląda najmocniej w 1 lidze i jest jednak głównym kandydatem do awansu. A w takim wypadku żadne pieniądze nie wyciągną go z Bydgoszczy. Dwa, w przypadku Cierniaka czy Lamparta mielismy duzy atut w postaci połozenia geograficznego, co w przypadku juniorów jednak ma spore znaczenie.
A Rzeszów? Tam nie ma nikogo? Ponoć Bartosz Bańbor rokuje.
Bańbor nie jest wychowankiem Stali, tylko Lamba Rzeszów, czyli de facto Dawida Lamparta. Jest na ten sezon wypozyczony do Stali na DMPJ. Z tego co sie mówi na mieście, to jego przyjście do Motoru jest właściwie przesądzone, ale dopiero ponoć od sezonu 2023
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:to jego przyjście do Motoru jest właściwie przesądzone, ale dopiero ponoć od sezonu 2023
Czyli od przyszłego :D
Flagg pisze:Bańbor nie jest wychowankiem Stali, tylko Lamba Rzeszów, czyli de facto Dawida Lamparta. Jest na ten sezon wypozyczony do Stali na DMPJ. Z tego co sie mówi na mieście, to jego przyjście do Motoru jest właściwie przesądzone, ale dopiero ponoć od sezonu 2023
Mówiąc Rzeszów miałem na myśli bardziej region Polski, niż Stal Rzeszów :-). Bo to, że to wychowanek Lamparta to wiem. Póki co, dobrze wychodziliśmy na zaciągu Rzeszowskim.