20-lecie zuzel.info - WSPOMNIENIA

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

20-lecie zuzel.info - WSPOMNIENIA

#1 Postautor: dannie » 13 maja 2022, o 07:15

Drodzy Użytkownicy,

w sierpniu br. naszemu drogiemu zuzel.info stuknie 20 lat. Myślę, że to dobry moment, aby trochę powspominać, podsumować i docenić - przede wszystkim tych, którzy tworzyli i prowadzili to forum pod względem technicznym (Shack, Gawrzyk, Kiry?), jak i merytorycznym (wszyscy pozostali użytkownicy).

Nie śledzę od dłuższego czasu tego już tak dokladnie, ale mimo to pokuszę się o stwierdzenie, że nasze forum jest jednym z najdłużej nieprzerwanie funkcjonujących i najbardziej merytorycznych platform dyskusyjnych w polskim żużlu. Różne pojawiały się postaci w jego bogatej historii, ale mimo wszystko poziom kultury i dyskusji i tak wyprzedza o kilka poziomów większość podobnych miejsc.

Lubelski żużel pojawiał się i znikał, upadał i podnosił się, a tutaj niestrudzenie rozważano scenariusze jego powrotu na szczyt.

Myślę, że największą nagrodą dla nas wszystkich z okazji tej zacnej rocznicy byłby tytuł DMP 2022 :)

Dziękuję w imieniu swoim wszystkim z Was i każdemu z osobna za te wszystkie "wspólne" lata. Zaczynałem jako zupełna świeżynka, która o żużlu wiedziała niewiele. Dzięki wielu z Was mogłem naprawdę sporo niuansów i ciekawostek tej dyscypliny podchwycić i podszlifować.

Założyłem wątek jako miejsce do wspominek. Ciekawych dyskusji, legendarnych użytkowników, niezapomnianych cytatów.

Do przemyślenia składam również propozycję zabawy (w formie ankiety) na wybór użytkownika tego 20-lecia. Najpierw moglibyśmy zebrać nominacje, a potem przejść do głosowania. Kryteria przyjąłbym bardzo szerokie. Dla kogoś użytkownikiem 20-lecia może być ktoś najbardziej merytorycznie piszący, dla innego najwytrwalszy lub najaktywniejszy użytkownik, a może inni pomyślą, że warto nominować najzabawniejszego lub najdziwniejszego użytkownika ;)