Tak, tak, zauważyłem, że edytowałeś jak jeszcze cytowałem do poprzedniej wersji.
Kiedyś były trochę inne przepisy, bo można było tylko za najlepszego zawodnika robić ZZ.
A co do regulaminów to najlepiej szukać bezpośrednio na stronie PZM, bo google często stare podsuwa.
Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 51:39 (106:74)
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp., 17.06.2022, 18:00
luCas pisze:Sorensen pewnie na Nielsena. Wlasnie mijalem jego busa na s17
To akurat żaden dowód, bo w połowie meczów Ostrovii był pod 8/16 ;)
Nie zmienia to faktu, że pewnie zobaczymy dzisiaj właśnie Tima i Hjelmlanda. Szkoda, że Matias nie wystąpi, chłopak jeździ widowiskowo i może się podobać na torze, mimo że wielu punktów to nie przyniosło do tej pory.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp., 17.06.2022, 18:00
Bukmacherzy spodziewają się pogromu. Według mnie to wcale nie będzie takie oczywiste. O ile nie powinno być trudności z wygraniem spotkania, to w obecnej sytuacji kadrowej, słabsza dyspozycja nawet jednego ogniwa ma dużo większe przełożenie na wynik zespołu. Jeśli przykładowo Maks jeszcze nie znalazł prędkości w sprzęcie to i tak nie będzie kim go zmieniać. Szczęście w nieszczęściu, że Mikkel wypadł ze składu na (teoretycznie) najłatwiejszy mecz sezonu. Z drugiej strony szkoda, bo zasłużył sobie żeby nastukać łatwych pkt.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz