Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Pisałem nie raz. Przeznaczenia nie oszukasz. Jarek zdobędzie z nami mistrza, tak jak to robił w Pile, Wrocławiu, zielonej czy Lesznie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zeby jeszcze Drabikowi tak te FGM podpasowaly jak Jarkowi. Inny zawodnik zupelnie po tej zmianie.
P.s. No w pore napisalem :p
P.s. No w pore napisalem :p
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Oglądam zawody w tele i może nie widzę ,ale co to za cyrk dziś na tym starcie !!!???
A no cyrk,szczególnie z pierwszym ostrzeżeniem dla Pawlickiego a teraz z wykluczeniem Janowskiego...
Choć same zawody naprawdę ciekawe.
Choć same zawody naprawdę ciekawe.
Nie rozumiem, jak człowiek, który widział żużel więcej niż dwa razy w życiu może w takiej sytuacji wykluczyć Janowskiego, a nie Kołodzieja. Sędziowie w tym roku się kompromitują maksymalnie. O co chodzi, bo ja tego nie ogarniam już. Tak źle z arbitrami jeszcze nie było. Może Gawrzyk by coś skrobnął i wyjaśnił ? Może jest jakiś powód ? Jakiś afront, protest ? Za mało im płacą, że co decyzja to źle ?
Ge(L)o pisze:Nie rozumiem, jak człowiek, który widział żużel więcej niż dwa razy w życiu może w takiej sytuacji wykluczyć Janowskiego, a nie Kołodzieja. Sędziowie w tym roku się kompromitują maksymalnie. O co chodzi, bo ja tego nie ogarniam już. Tak źle z arbitrami jeszcze nie było. Może Gawrzyk by coś skrobnął i wyjaśnił ? Może jest jakiś powód ? Jakiś afront, protest ? Za mało im płacą, że co decyzja to źle ?
Dostosowali się do poziomu szefa yyy żużla.
A ja się tak zastanawiam, jak taki mistrz jak Gollob może się tak pomylić co do oceny toru tzn. czy jest twardy czy nie. W TV widać że twardo, po czasach pewnie też.
Hampel jeszcze trochę i będzie wyglądał jak za najlepszych lat w GP.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nieludzko szybki ten kosmita z Gorzowa.
Ogromne gratulacje dla Jarka i Dominika. Zmarzlik był po prostu nie do zatrzymania.
Ogromne gratulacje dla Jarka i Dominika. Zmarzlik był po prostu nie do zatrzymania.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Bartka ugryźć ciężko. Ale Jarosław tuż za nim a Domin trzeci. Gratulacje chłopaki!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Brawo, brawo.
Trening przed liga zaliczony z wyroznieniem :)
Troche mam pretensje do Jarka ze na tym drugim luku jadac srodkiem niemal wypial tylek do kopniecia. No ale pewnego stylu sie nie da juz zmienic :)
Trening przed liga zaliczony z wyroznieniem :)
Troche mam pretensje do Jarka ze na tym drugim luku jadac srodkiem niemal wypial tylek do kopniecia. No ale pewnego stylu sie nie da juz zmienic :)
Całe podium Motor Lublin ;)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Brawo brawo. Oczywiście dla Matiego też. Chyba kryzys zażegnany.
Hehe ktoś pracuje na bana :))))
Hehe ktoś pracuje na bana :))))
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2022, o 22:12 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
grzesieck pisze:ja chcialbym Zmarzlika w Lublinie
A ja nie ! Dopiero bylyby gadki jaki to Lublin bogaty ;)
Niech jeszcze tylko Maks z Wiktorem dogadają się że sprzetem i strach się bać...
Oczywiście dołączam do #ZmarzlikzdalaodLublina
Oczywiście dołączam do #ZmarzlikzdalaodLublina
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski