Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Jeszcze tylko darkowe dwa miliony dla Cierniaka i jedziemy. Albo miliardy, bo już się gubię.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
W Lublinie jest mi naprawdę bardzo dobrze. Poznałem wielu wspaniałych ludzi, którzy bardzo mi pomagają. O klubie mogę mówić w samych superlatywach. W tej chwili nie potrzebuję zmiany otoczenia i nowych wyzwań. W Motorze niczego mi brakuje. Mam w tym klubie wszystko, by się rozwijać i startować na wysokim poziomie. Nie ukrywam, że bardzo mi odpowiada także atmosfera. Cieszę się, że władze klubu chcą ze mną nadal współpracować. To będzie mój trzeci rok jazdy dla Motoru...
...Kubera podkreśla, że rozmowy z Motorem przebiegły dość szybko, bo obie strony były zdeterminowane, by dojść do porozumienia. - Wystarczyły nam z prezesem tak naprawdę dwie dobre kawy. To normalne, że musieliśmy usiąść i porozmawiać, jaka jest wizja na kolejne lata, ale od początku wszystko szło we właściwym kierunku.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10134 ... awodnikiem
można się było zachować jak trzeba ?
...Kubera podkreśla, że rozmowy z Motorem przebiegły dość szybko, bo obie strony były zdeterminowane, by dojść do porozumienia. - Wystarczyły nam z prezesem tak naprawdę dwie dobre kawy. To normalne, że musieliśmy usiąść i porozmawiać, jaka jest wizja na kolejne lata, ale od początku wszystko szło we właściwym kierunku.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10134 ... awodnikiem
można się było zachować jak trzeba ?
Ostatnio zmieniony 2 sierpnia 2022, o 10:43 przez Karamba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
kdsz pisze:Jeszcze tylko darkowe dwa miliony dla Cierniaka i jedziemy. Albo miliardy, bo już się gubię.
Menda to straszna, ale jak pisze, że zawodnik Holder jest w Motorze to w nim jest.
Sebekmotor pisze:kdsz pisze:Jeszcze tylko darkowe dwa miliony dla Cierniaka i jedziemy. Albo miliardy, bo już się gubię.
Menda to straszna, ale jak pisze, że zawodnik Holder jest w Motorze to w nim jest.
Myślę, że wątpię. NIe jest w żadnym wypadku wykluczone, że Jack wyląduje w Lublinie, ale na ten moment nie ma zadnej ostatecznej decyzji.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
To zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakby nie wypaliło to byłaby mocna wpadka Dareczka.
Kuluar pisze ,że Leszno wzięło Chrisa a my przebiliśmy i mamy Jacka oczywiście wspomina ,że to wsparcie SSP. Z tym Drabikiem to Flagg masz rację im więcej Polaków u nas tym mniej na rynku i dziury u innych. Bądźmy dobrej myśli w końcu to jadąc przy boku Bartuli Jack miał średnią 2,05 ( 17z ,20, 15 i tylko 3 razy 4 był ) jadąc jako gość w Gorzowie .
Sebekmotor pisze:kdsz pisze:Jeszcze tylko darkowe dwa miliony dla Cierniaka i jedziemy. Albo miliardy, bo już się gubię.
Oczywiście w każdym tekście o Motorze musi być wrzutka o spółkach skarbu państwa. Że jemu się nie nudzi... Ja naiwnie wierzę, że potwierdzą się plotki o wznowieniu rozmów z Mikkelem i że nie wszystko stracone. Dla mnie to mało wiarygodne żeby w piątek dogadać warunki w Lublinie a nazajutrz podpisać zobowiązanie do startów gdzieindziej.