1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Re: 1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Zmarzlik to w ogóle ma przechlapane w tym finale ;)
Sebekmotor pisze:Jeśli daj Boże wygramy to powiedzą, że Stał odpuściła i dała wygrać Ukraińcom :D niech mają i się cieszą ::::))))
Dokładnie tak będzie. A jak Zmarzlik przegra bieg to będzie sasinową/obajtkową złotówą
Mateusz Cierniak dzis pokazal jak wielki potencjal w nim drzemie. Sam go wyklinalem 2 dni temu po jego wyczynach w Toruniu i przegranych "bojach" z Affeltem. Mam przekonanie ze z Drabikiem bedzie podobnie i w finale pokaze klasę.
PS. Zawsze lubiłem Sportowefakty i w mojej ocenie jest to najlepszy portal sportowy, ale komentarze użytkowników wołają o pomstę do nieba. 80% z tych ludzi nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Nasze forum, to taki mercedes klasy s zestawiony z Dacia po wypadku :)
PS. Zawsze lubiłem Sportowefakty i w mojej ocenie jest to najlepszy portal sportowy, ale komentarze użytkowników wołają o pomstę do nieba. 80% z tych ludzi nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Nasze forum, to taki mercedes klasy s zestawiony z Dacia po wypadku :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart