Chyba każdy już doszedł do siebie po świętowaniu największego sukcesu w historii Z5.
Kolejny bieg z kozłem na plastronach już za 7 miesięcy.
Mamy więc trochę czasu na podywagowanie.
Na dziś wiemy, że :
1. Bartolomeo
2. Domin
3. Mały
4. xxxxxx
5. xxxxxx
6. Mati
7. xxxxxx
Interia podaje, że U24 będzie u nas Kvech a Wiktor idzie do pierników.
W Mikkela nie wierzę, choć chciałbym żeby został - wydawał się zżyty z Motorem.
Choć muszę napisać, że na wymianie Mikkel - Fredka - wcale nie musimy wyjść gorzej.
Jeśli na Fredkę zadziała efekt świeżości to możemy mieć raidera TOP 5 a nawet TOP 3.
Tak czy inaczej, niech się dzieje Wola Nieba, z nią się zawsze zgodzić trzeba.
Motor Lublin w sezonie 2023
Motor Lublin w sezonie 2023
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Że co? :D Chyba źle przeczytałeś :) Nie ma żadnego tematu Kvecha w Motorze.DrPaiHiWo pisze:Interia podaje, że U24 będzie u nas Kvech a Wiktor idzie do pierników
A co do Jarka. Ryzyko zawsze istnieje, bo to tylko zużel. Kto by przypuszczał, że po kilku latach cyborgowania, Emil nagle spadnie na średnia poniżej 2.0? Jarek jednak jest kilka lat od Protasa młodszy i raczej ten sezon nie wyglądał na jego last dance. Protas natomiast juz od kilku sezonów regularnie szedł w dół.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Szukałem w necie ale na szybko nie znajdę.
Serio widziałem artykuł, w którym było napisane że Wiktor idzie do Torunia a my bierzemy Kvecha na U24.
Serio widziałem artykuł, w którym było napisane że Wiktor idzie do Torunia a my bierzemy Kvecha na U24.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
Sebekmotor
- Kadrowicz