Nasi rywale - 2023

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Karamba
Kadrowicz

Re: Nasi rywale - 2023

#201 Postautor: Karamba » 13 listopada 2022, o 21:30

i jak mają jechać niech jadą z flagą neutralną w tym całym burdelu

"Polska jest obecnie moim drugim domem, ale urodziłem się w Rosji, a w moich żyłach płynie rosyjska krew. Stamtąd pochodzę i o tym będę zawsze pamiętał. Tam też dorastałem jako sportowiec. Dlatego mogę potwierdzić - nie było tematu, bym w sezonie 2021 występował w PGE Ekstralidze jako Polak."

na Olimpiadzie coś takiego było więc i w najlepszej lidze świata może bo to już zakrawa o kabaret . Dopuszczą nie dopuszczą jak Polak może jako Rosjanin a może jako Litwin no ludzie komedia hokeiści pykają tenisiści pykają tylko Novak Djoković nie może ha ha komedia dla tłuszczy .

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#202 Postautor: Kargolo » 18 listopada 2022, o 10:25

Darek Sajdak w teamie Oskara Fajfera. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale widać że Oskar podchodzi poważnie do wyzwania.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Karamba
Kadrowicz

#203 Postautor: Karamba » 18 listopada 2022, o 10:53

To o ile realnie wzrosły stawki na rynku? Mówi się o wyjątkowo drogiej giełdzie.Bazując na naszym przykładzie i biorąc pod uwagę ten rok czy jeszcze poprzedni, to stawki wzrosły o 100% w górę. To jakieś wariactwo. Nie rozumiem tego kompletnie. Zawodnikom nie wzrosły koszty o 100%. Jak tylko PGE Ekstraliga dostała pieniądze z praw telewizyjnych, to od początku byłem przeciwko rozdawaniu ich klubom. Należało wesprzeć finansowo ośrodki mające problem, jak Piła czy Kraków, żeby ten żużel nie umarł. Za chwilę będzie osiem zespołów w PGE Ekstralidze i nic więcej. Ta kasa została przepalona na idiotyczne kontrakty zawodników.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-ma- ... ign=chrome

niby nie ekstraliga ale przeczytać można

Czarek
Trener

#204 Postautor: Czarek » 18 listopada 2022, o 11:49

Karamba pisze:To o ile realnie wzrosły stawki na rynku? Mówi się o wyjątkowo drogiej giełdzie.Bazując na naszym przykładzie i biorąc pod uwagę ten rok czy jeszcze poprzedni, to stawki wzrosły o 100% w górę. To jakieś wariactwo. Nie rozumiem tego kompletnie. Zawodnikom nie wzrosły koszty o 100%. Jak tylko PGE Ekstraliga dostała pieniądze z praw telewizyjnych, to od początku byłem przeciwko rozdawaniu ich klubom. Należało wesprzeć finansowo ośrodki mające problem, jak Piła czy Kraków, żeby ten żużel nie umarł. Za chwilę będzie osiem zespołów w PGE Ekstralidze i nic więcej. Ta kasa została przepalona na idiotyczne kontrakty zawodników.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-ma- ... ign=chrome

niby nie ekstraliga ale przeczytać można

Przecież nikomu nie zależy na ratowaniu starszych ośrodków, a tym bardziej na rozwoju żużla czyli powstawaniu nowych.