Nasi rywale - 2023

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Haron90
Kadrowicz

Re: Nasi rywale - 2023

#276 Postautor: Haron90 » 14 stycznia 2023, o 13:57

Perez pisze:Otóż to. Sparta będzie mocniejsza. Apator też. Jestem mega ciekawy jak my na tym tle wypadniemy. Sparta największym rywalem może być sama dla... siebie, podobnie Czewa :) A my będziemy robić swoje, jakoś jestem spokojny o nasz team. Narzekalo tu sporo osob że u nas nigdy nie było ani jednego lidera w drużynie na 12+ w kazdym meczu z prawdziwego zdarzenia. A teraz mamy najlepszego z najlepszych a drugim powinien być Dominik który przy Bartku mam duza nadzieję ze bedzie jeszcze lepszy :-) dodajmy do tego Fredke, Jarka i Jacka i Mateusza. Nie powinniśmy mieć żadnych kompleksów.

Apator mocniejszy? Z Przedpełskim, Lampartem i "cudownymi' juniorami?
W dodatku, moim zdaniem Emil też nie jest pewniakiem na średnią 2.2 i wyżej. Już ostatni sezon w Lesznie miał słabszy, wiecznie skłócony z tunerami, po rocznej przerwie.

Flagg
Trener

#277 Postautor: Flagg » 14 stycznia 2023, o 14:24

Apator powinien być nieco mocniejszy, bo jednak Emil to wartość dodana. Do tego o ile może Lewandowski to nie jest poziom Cierniaka czy Kowalskiego, tak jest lepszy od drugiego juniora Motoru, Sparty czy nawet obu Włókniarza. Wiec tutaj tez jest na plus. IMO Apator to solidny kandydat do 4 miejsca z perspektywą powalczenia o 3 miejsce w Włókniarzem. W przypadku medalików sporo będzie zależeć od tego, na jakim poziomie jeździć będzie Karczewski.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#278 Postautor: kibicLBN » 14 stycznia 2023, o 18:35

Haron90 pisze:
Perez pisze:Otóż to. Sparta będzie mocniejsza. Apator też. Jestem mega ciekawy jak my na tym tle wypadniemy. Sparta największym rywalem może być sama dla... siebie, podobnie Czewa :) A my będziemy robić swoje, jakoś jestem spokojny o nasz team. Narzekalo tu sporo osob że u nas nigdy nie było ani jednego lidera w drużynie na 12+ w kazdym meczu z prawdziwego zdarzenia. A teraz mamy najlepszego z najlepszych a drugim powinien być Dominik który przy Bartku mam duza nadzieję ze bedzie jeszcze lepszy :-) dodajmy do tego Fredke, Jarka i Jacka i Mateusza. Nie powinniśmy mieć żadnych kompleksów.

W dodatku, moim zdaniem Emil też nie jest pewniakiem na średnią 2.2 i wyżej. Już ostatni sezon w Lesznie miał słabszy, wiecznie skłócony z tunerami, po rocznej przerwie.

O to to. Kto mu będzie silniki robił w tym roku? Putin czy Szojgu? Przecież wszystkich tunerów ma poobrażanych.
Toruń wymienił ZZ na Emila, a Jacka na Lamparta. Nie wiem jak Wam, ale dla mnie dupy nie urywa taka wymiana.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#279 Postautor: Saeyl » 14 stycznia 2023, o 18:39

kibicLBN pisze:
Haron90 pisze:

O to to. Kto mu będzie silniki robił w tym roku? Putin czy Szojgu? Przecież wszystkich tunerów ma poobrażanych.
Toruń wymienił ZZ na Emila, a Jacka na Lamparta. Nie wiem jak Wam, ale dla mnie dupy nie urywa taka wymiana.

Dodam jeszcze od siebie, że ZZ w Toruniu za Emila zrobiła średnią 2,107, a Emil w 2021 roku zrobił średnią 1,954.
Więc taka wymiana wyjdzie im na zero albo nawet ciut słabsi będą jeśli reszta nie utrzyma poziomu z tego roku.
A jak Wiktorowi i Emilowi pójdzie to też wielka niewiadoma.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#280 Postautor: Perez » 14 stycznia 2023, o 19:06

Flagg wyjaśnił za mnie. Jednak trójka Dudek, Emil, Lambo plus Przepełski, Lampart i Lewandowski to 4 miejsce powinno dać.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#281 Post