Treningi
Re: Treningi
Też to słyszałem. Chociaż pogoda zmienia się z dnia na dzień. Swoją drogą. Brak treningów na naszym torze jest niepokojący. Przygotowanie nawierzchni trwa już jakiś czas. Nawet w Rzeszowie czy Tarnowie już zdążyli wyjechać.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ezbeg pisze:Też to słyszałem. Chociaż pogoda zmienia się z dnia na dzień. Swoją drogą. Brak treningów na naszym torze jest niepokojący. Przygotowanie nawierzchni trwa już jakiś czas. Nawet w Rzeszowie czy Tarnowie już zdążyli wyjechać.
Generalnie nie jestem pewny czy w meczu inauguracyjnym będziemy faworytami.
ezbeg pisze:Też to słyszałem. Chociaż pogoda zmienia się z dnia na dzień. Swoją drogą. Brak treningów na naszym torze jest niepokojący. Przygotowanie nawierzchni trwa już jakiś czas. Nawet w Rzeszowie czy Tarnowie już zdążyli wyjechać.
Kto był na stadionie ten pewnie widział ostatnio, co się działo. Tor był przeorany całkowicie. Sam Więckowski mówił, że pierwszy raz od paru lat cały tor był przerzucony parę razy, bo Bystrzyca ma wysoki poziom i jest ciągle mokro. W dodatku opady nie pomagały.
A aktualnie to tor jest wyrównany, bandy założone, ale wciąż schnie nawierzchnia.
No to chyba że tak. Teraz wszystko zrozumiałe. Widziałem tylko zdjęcia zbronowanego toru i miałem nadzieję że już ogarnęli.