Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Mam wrażenie że z tej wygranej trójki akurat teraz my wyglądamy najlepiej. Nawet jak Jack wróci na półfinały zastanowiłbym się nad wariantem z Matim na rezerwie. To się sprawdza. A niewiadomo w jakiej Jack będzie formie
Gelo pisze:Mam wrażenie że z tej wygranej trójki akurat teraz my wyglądamy najlepiej. Nawet jak Jack wróci na półfinały zastanowiłbym się nad wariantem z Matim na rezerwie. To się sprawdza. A niewiadomo w jakiej Jack będzie formie
Tylko,że rezerwowy może raz zastapić juniora a to trochę ryzyko.
Moim zdaniem każdy teraz będzie patrzeć, żeby uniknąć nas w półfinale. Szczególnie Rusko, bo oni mają kartę w ręce
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2023, o 21:21 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie no przy pełnym składzie Cierniak pod 8/16 nie ma sensu, bo ma gwarantowane tylko 2 biegi, a Bańbor z Grzelakiem muszą pojechać 4 razy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zakładasz że to będzie Jack jeden do jeden? Ale jeżeli miałby jechać Grzelak to oczywiście bez sensu
nawet jak nie będzie, to chyba lepszy on niż dodatkowy bieg dla Bańbora/Grzelaka?
Myślę, że na juniorów Apatora to możemy dać szansę debiutu wychowankowi. Nie wiem który tam jest teraz lepszy, Jaworski czy Grzeszczyk. A nuż trafimy drugiego Małkiewicza. A Grzelak nie rokuje. Dziś to kryminał, jak 16 latek świeżo po licencji albo jeszcze przed.
Grzeszczyk nie może, bo 16 lat skończy w listopadzie.
ale tutaj nie ma co zakładać. Nawet jeśli Jack nie będzie Jackiem 2.0, to chyva żeby lepiej jechał on, niz Bańbor czy Grzelak. A Cierniak z numeru juniorskiego i tak dwa razy moze jechać za senioraGelo pisze:Zakładasz że to będzie Jack jeden do jeden? Ale jeżeli miałby jechać Grzelak to oczywiście bez sensu
A jeśli Jack będzie jechać swoje, lub nawet trochę gorzej na poziomie 6-8 pkt, to po prostu tracimy start Cierniaka.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski