Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ogólnie naśladowanie nas wychodzi innym średnio. Krosnu z pomysłem na skład też wyszło jak wyszło.
Przeciez Dymek jest kierownikiem drużyny, a nie trenerem/managerem. W Lublinie jego odpowiednikiem jest Marcin Świderski. Być moze zakres obowiązków Dymka we Włókniarzu jest trochę szerszy, ale tego nie wie chyb nikt. Łącznie z Kędziorą, Świącikiem i samym Dymkiem ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Oczywiście, że tak, niemniej Dymek sam wspomniał wczoraj w magazynie Eleven, że jest już w branży 20 lat i nie odmówiłby samodzielnego prowadzenia drużyny. Więc myślę, że jego rola w Czewie jest spora, co nie znaczy że samodzielność też (cisnął mu wczoraj Musiał, że w parkingu słucha się Świącika).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Chcieć, a móc to dwie rózne sprawy :)
Nie znam Dymka, nie wiem za wiele o nim. Ale W Rybniku był w podobnym bagnie. Tam chyba był nawet samodzielnym managerem druzyny, a i tak słuchał się we wszystkim Mrozka. Moze ten typ tak ma?
Nie znam Dymka, nie wiem za wiele o nim. Ale W Rybniku był w podobnym bagnie. Tam chyba był nawet samodzielnym managerem druzyny, a i tak słuchał się we wszystkim Mrozka. Moze ten typ tak ma?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Torsen
- Trener