Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Zgoda. Zapomniałem, że Kuźbicki bywa prowadzącym studio. Co prawda tylko w Eurosporcie, ale jednak.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Nie no Kuźbicki jest najlepszym ekspertem i wpółkomentującym, ale prowadzenie studia to zdecydowanie nie jego zywioł :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No to dochodzimy do consensusu.istred pisze:Tak jak napisałem wyżej - mam wrażenie - że stawia się tezę, że za całe zło w Włókniarzu odpowiada Świącik, że wymiana prezesa niemal z automatu poprawi wyniki Włókniarza (powtórzę - niekoniecznie Ty taką tezę forsujesz), a tak nie jest.
Nie można zdejmować odpowiedzialności z zawodników, którzy pakują się bez powodu w bandę czy taśmę albo przegrywają z juniorami. Ostatecznie to zawodnicy stają przed taśmą i się ścigają z rywalami. Nie można też zdejmować odpowiedzialności z trenera, że burdel ma w drużynie "bo mu prezes przeszkadza"...
Skupiłem się na Świąciku, bo o jego roli była dyskusja. Ale że w tej układance za uszami maja i trener i zawodnicy i pewnie inni członkowie sztabu oraz pracownicy klubu jest oczywiste. Dlatego w Czewie przydałby sie ktoś z zewnątrz, kto byłby w stanie poprawnie zdiagnozować problemy w tej drużynie i to poukładać. Być może podjąć niepopularne decyzje. Musiał stwierdził, że formuła z Madsenem w Częstochowie się wyczerpała. Ja nie wiem, czy tak jest i czy Madsen rzeczywiście jest ew tym klubie aż takim problemem. Ale czsasami trzeba zrobić krok w tył. Plus taka osoba musiałaby się cieszyć zaufaniem i szacunkiem Świącika, bo inaczej wszystko bedzie super, aż do pierwszej porażki
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Żal ściska mi dupę i serce, że ważniejsze mecze pokazuje C+
Poziom komentowania i magazynów eleven bije na łeb ludzi z canal+. Jest Cegielski i czasem Daria. Reszta to dno, bo skrępowany Dryła też jest nieciekawy. Zresztą w komentarzu coraz bardziej drażni mnie u niego usilna chęć budowania napięcia w biegach, gdzie nie dzieje się totalnie nic. Czasami jest to wręcz karykaturalne.
Ta różnica między dwoma stacjami jest w tej chwili uderzająca. Jest Krzysiek Cegielski, fachura, człowiek ze światka, często powie coś mocnego, kontrowersyjnego - super. Mógłby być bardziej obiektywny względem pojedynczych żużlowców ale idzie przełknąć. Jednak na tym koniec. Dryła z uciętym językiem, odklejony i prowrocławski Mirek, Dziopa to już w ogóle słabizna. Tam nikt nie ma podejścia do Kuźbika, Korościela czy nawet Musiała.
A w magazynie dowiesz się ciekawostek, dowiesz się mądrych rzeczy, poznasz różne fachowe spojrzenia na wyniki i formę zespołów no i się pośmiejesz. A jak komuś mało to można się napatrzeć na Anitę albo Marcelinę.
Poziom komentowania i magazynów eleven bije na łeb ludzi z canal+. Jest Cegielski i czasem Daria. Reszta to dno, bo skrępowany Dryła też jest nieciekawy. Zresztą w komentarzu coraz bardziej drażni mnie u niego usilna chęć budowania napięcia w biegach, gdzie nie dzieje się totalnie nic. Czasami jest to wręcz karykaturalne.
Ta różnica między dwoma stacjami jest w tej chwili uderzająca. Jest Krzysiek Cegielski, fachura, człowiek ze światka, często powie coś mocnego, kontrowersyjnego - super. Mógłby być bardziej obiektywny względem pojedynczych żużlowców ale idzie przełknąć. Jednak na tym koniec. Dryła z uciętym językiem, odklejony i prowrocławski Mirek, Dziopa to już w ogóle słabizna. Tam nikt nie ma podejścia do Kuźbika, Korościela czy nawet Musiała.
A w magazynie dowiesz się ciekawostek, dowiesz się mądrych rzeczy, poznasz różne fachowe spojrzenia na wyniki i formę zespołów no i się pośmiejesz. A jak komuś mało to można się napatrzeć na Anitę albo Marcelinę.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Liga Szwedzka w drużynie Lwów jedzie nasza trójca, Pan Jarosław, Zmarzlik i Kubera.
http://kergel.ucoz.lv/index/live_stream_2/0-12
http://kergel.ucoz.lv/index/live_stream_2/0-12
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Para Kubera-Hampel to jest na starcie rzeź niewiniątek :) I to na parze Woźniak-Fricke :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz