Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Żużel w TV

#19426 Postautor: kibicLBN » 31 sierpnia 2023, o 19:39

Jeszcze te 2 lata temu przepadałem za komentarzem Mirka. Studio z nim oglądałem sporadycznie. Teraz te programy z jego udziałem to dramat. Zachowuje się jak wyrocznia, jest nie do zniesienia. Jak wcześniej z dystansem podchodziłem do postów na forum, że nas w tv nie cenią, tak ostatnio Jabłoński notorycznie umniejsza naszym sukcesom. Wczorajszy wyczyn Bańbora nazwał,,wykorzystaniem potencjału domowego toru" i ,,dnia konia". Z niechęcią w głosie przyznał że na 16 latka to jest osiągnięcie.
Już ,, przebaczyłem " mu te pamiętne wejście do sędziego i próbę przekonania do zmiany decyzji. Ale Mirka to guzik nauczyło. Odlatuje w kosmos jak ruska rakieta. Akurat to że pozwolił sobie rzucić podejrzenia na Sajdaka mnie razi najmniej. Wiedział o czym mówi, zresztą sam Sajdak stwierdził, że nie wiedział że silnik był kradziony. Czyli przyznał się do ogarnięcia Dudkowi lewego silnika, nieświadomie ale jednak. Zresztą z Fajferem też sobie przygrał, ale pomińmy Sajdaka.
Szkoda, bo w tym szambie C+ lubiłem słuchać jego komentarza, bardziej niż Dryły. Obok Cegielskiego to był dla moj faworyt w tej stacji. Cóż może kryzys wieku średniego bije na łeb :roll:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.