Ewentualna kontuzja Brytyjczyka nic nie wypacza. Wypaczyć rywalizację może sędzia swoimi decyzjami albo menadżer wystawiając skład słabszy niż ma do dyspozycji. Taki sport. My jeździmy od jakiegoś czasu trzema juniorami w składzie i nasze mecze i wyniki są wypaczone ?
tezetomaniaku zdążyliśmy się już zorientować, że nie jesteś kibicem Motoru. Proszę nie umniejszać naszym sukcesom obecnym i przyszłym.
Motor mistrz.
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ja bym się wstrzymał z Woffindenem. Trzeba czekać na potwierdzone info, jak szedł do boksu po wypadu nie wyglądał aby cokolwiek miał złamane. Nawet jakby to Kowalski go godnie zastąpi.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
lewactwo to gwałt na rozumie - to przecież wiadome. Szkoda, że nikt się nie zająknie o tym, że Motor odjechał w sezonie całe 4 mecze w pełnym składzie. A jak się patrzy na Jacka to trudno mówić o pełnej dyspozycji. Chłopak cierpi. Mam nieodparte wrażenie, że wobec dołka Magica i Dana Sparta jest do pyknięcia i to na luziku.tezetomaniaku zdążyliśmy się już zorientować, że nie jesteś kibicem Motoru. Proszę nie umniejszać naszym sukcesom obecnym i przyszłym.
Motor mistrz.
A mógłbyś doprecyzować na czym konkretnie to szczęście polega? Zmarzlik ma szczęście, że Lindgren nie wygrywa z nim regularnie? Czy że co? O ile mi wiadomo, to ani jeden, ani drugi nie mieli w tym sezonie żadnych kontuzji czy przypadłości losowych. Po 8 turniejach Zmarzlik ma 24 punkty przewagi, a na 8 rozgrywanych turniejow, w 6 Zmarzlik zajmował wyższe miejsce niż Fred. O jakim szczęściu mówimy?kibicLBN pisze:Nie mam na myśli, że na bank przegra majstra, ale w tej chwili ma szczęście, że Lindgren jest chimeryczny.
I na koniec fun fact:
Kim Nilsson po 8 rozegranych turniejach SGP ma 7 pkt mniej niż Maciej Janowski i 6 mniej niż Mikkel Michelsen xD
A to oznacza że różnica punktów jaka ci zawodnicy dostaja srednio za jeden turniej SGP jest mniejsza niż 1 pkt
Ostatnio zmieniony 2 września 2023, o 23:36 przez Flagg, łącznie zmieniany 4 razy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Dragon_Juventino
- Junior
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10794 ... y-kierunek
Cały Tai.. Ale raczej potwierdza złamanie. Zobaczymy.
Cały Tai.. Ale raczej potwierdza złamanie. Zobaczymy.