Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#351 Postautor: Ar2rB » 26 września 2004, o 18:57

Krychs pisze:Jeśli chodzi o Perłe to nie ma ona wcale tak dużej kasy jak to się wydaje co niektórym. Jeszcze kilka miesięcy temu pracowałem w tej firmie i znam jej sytuacje finansową bardzo dobrze. Zresztą Perła jest sponsorem głownym piłkarzy klubu KS Orły Kazimierz :!:

Poza tym firma sporo inwestuje (a sprzet okrutnie drogi).
Jeszcze troche i na taśmach nie bedzie nikogo (już tak prawie jest).
Też tam kiedyś pracowałem jako wykonawca pewnych robót :).
Jeśli chodzi o "wielkość" firmy to.... jeśli chodzi o teren jaki obejmuje to w porównaniu np do Lubelli jest wyjątkowo mizerny. A Lubella już od jakiegoś czasu nie jest Lubelska wiec i tutaj nie upatrywałbym jakiegoś przyszłego sponsora (zresztą firma cienko pierdzi).

Awatar użytkownika
jachu_falubaz

#352 Postautor: jachu_falubaz » 26 września 2004, o 19:17

Czarek pisze:
Hollywood pisze:Skład na e-lige !

1.Max
2.Karlsson
3.Richardson
4.Norris
5.B.Pedersen
6.K.Kępa
7.Lindbeak

Ten skład to byłby koniec NASZEJ drużyny. Nie mam zamiaru kibicować jakiejś międzynarodowej zbieraninie.
:lol:
Heheheheh! Ten skład może i byłby końcem drużyny, ale na pewno byłby niemożliwy do zrealizowania. Po pierwsze Richardsson ma umowe z Falubazem na sezon 2005, a po drugie to są pewne ograniczenia co do ilości obcokrajowców. Chyba, że ktoś nada obywatelstwo polskie panom: Max, Karlson, Lindbaeck i Norris.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#353 Postautor: Apocalips » 26 września 2004, o 19:22

Na dodatek w przyszłym sezonie najprawdopodobniej nic się nie zmieni co do ograniczeń jazdy obcokrajowców i w meczu będzie mógł jechać tylko jeden obcokrajowiec. Już nie pamiętam gdzie to czytałem ale chyba gdzieś na internecie :wink: