Jarosław Hampel
Re: Jarosław Hampel
Jako łyżkę dziegciu do tej beczki miodu można dodać, że decyzja J. Kępy najwyraźniej polegała na tym, czy przebić ofertę innego klubu… Tak interpretuję dzisiejszy wywiad tv.
Obstawiam, że Kuba powiedział mu, że może zostać ale jako rezerwa. Wybór więc polegał na tym, że albo pewne PO ale wątpliwa jazda, albo pewna jazda ale wątpliwe PO.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Hampelowi proponować rezerwę? Wątpie.
Kępa wprost mówił o ofercie innego klubu. I nic innego nie uzasadnia konieczności podjęcia decyzji “już dawno”. Myślę, że Jarek w żadnym momencie tych negocjacji nie był zdany na łaskę Motoru.
Als chyba Kubie chodziło bardziej ogólnie, że zawodnicy zaczęli dostawać oferty z innych klubów i trzeba było podjąć decyzję (nie mógł ich trzymać w niepewności do końca sezonu). Nie mówił, że odejście Jarka jest wynikiem jakiejś kontroferty. Bardziej tego, że on oświadczyl Jarkowi, że oferty mu nie złoży Motor, bo nie ma miejsc w składzie.
Ktoś wie jaka dokładną średnią osiągnął Jarek biorąc pod uwagę same mecze w fazie playoff?
I w tym i zeszłym sezonie.
Takie porównanie chciałbym w liczbach zobaczyć, uprzedzając wiem że mogę sobie sam policzyć. Ale są tu tacy którzy to lubią. Może ktoś się zlituje :)
I w tym i zeszłym sezonie.
Takie porównanie chciałbym w liczbach zobaczyć, uprzedzając wiem że mogę sobie sam policzyć. Ale są tu tacy którzy to lubią. Może ktoś się zlituje :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
2022 - 2.00 (70/35)
2023 - 2.31 (67/29)
2023 - 2.31 (67/29)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wow ...
W sumie po bandzie wrzuciło 2 godziny temu TOPke tegorocznych PO :
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-sajfutd ... Uax6XblxuA
5 seniorów Motoru w TOP 10.
W całym sezonie 4 naszych seniorów w TOP 11, Hampel - 18
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-sajfutd ... Uax6XblxuA
5 seniorów Motoru w TOP 10.
W całym sezonie 4 naszych seniorów w TOP 11, Hampel - 18
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dziękuję, Flagg na Ciebie szczerze mówiąc liczyłem i się nie zawiodłem :) 2,31pkt kosmos. Chapeau bas do końca świata dla Jarka i jeszcze jeden dzień dłużej. Jak mi jest żal że odchodzi a po zasadniczej nie miałem żadnego sentymentu. Jeśli za rok bez talizmana i jednocześnie wymiatacza w playoffach Jarka zdobędziemy znowu złoto to dla mnie świat się może skończyć. Duża strata za to inne drużyny nie będą mocniejsze.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:Za rok Hampel wraca a ktoś z dwójki Fred, Jack out :-)
Mam wrażenie, że Kępa trochę na to liczy
KrzyczącyK1b1c pisze:Perez pisze:Za rok Hampel wraca a ktoś z dwójki Fred, Jack out :-)
Gdyby mu zależało, to by go zatrzymał. Moim zdaniem jeśli Jarek wróci, to po zakończeniu kariery.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
Marcin0203
ptgt pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Perez pisze:Za rok Hampel wraca a ktoś z dwójki Fred, Jack out :-)
Gdyby mu zależało, to by go zatrzymał. Moim zdaniem jeśli Jarek wróci, to po zakończeniu kariery.
I tak i nie. Dało się wywnioskować, że Kępa podjął decyzję dużo wcześniej bo tak należało. Wtedy Hampel był w gorszej formie od Lindgrena i Holdera. Nie ma co się dziwić, że taka podjął decyzję wtedy. Potem Hampel wystrzelił z formą no i trochę się pozmieniało. Ale Kępa znany jest ze słowności i nie mógł na koniec sezonu zmienić decyzji, podziękować Lindgrenowi czy Holderowi jak wcześniej zapewnił ich, że zostają. Po pierwsze on tak nie robi a po drugie zaraz by to wyszło do mediów i to by zburzyło to na co pracował tyle lat. Hampel jest na tyle rozsądna i inteligentną osoba, że całkowicie to zrozumial dlaczego tak się stało. Nie da się również ukryć, że Hampel bardzo dobrze się tutaj czuł oraz Kępa bardzo ceni go jako zawodnika. Ja myślę, że Hampel jeśli utrzyma w miarę wyrównana formę to zobaczymy go jeszcze w barwach motoru jako zawodnika.
Tak jak pisze kolega wyżej, Kuba Kępa nie mógł z siebie zrobić Michelsena
uścisk dłoni jest dlań wiążący.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kibicLBN pisze:Tak jak pisze kolega wyżej, Kuba Kępa nie mógł z siebie zrobić Michelsenauścisk dłoni jest dlań wiążący.
Albo z siebie zrobić...siebie z 2020 gdy Jamróg/Miesiąc zostali wystawieni kosztem...Hampela :D wtedy Kuba nie był zbyt słowny ;)