Wiktor Przyjemski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

Re: Wiktor Przyjemski

#51 Postautor: InDorka » 17 czerwca 2024, o 12:59

Trafne przewidywania z 23 roku

Flagg pisze:Dużo zależy od tego, jak w tym Lublinie będzie mu się powodzić. Jeśli będą sukcesy, będzie rozwój i wyniki, to powrót do "domu" nie będzie taką łatwą decyzją.

Wypowiedź Wiktora po sukcesie w Malilli:

„W Malilli spytaliśmy o to zawodnika wprost.

Czy to prawda, że złożył pan firmie Abramczyk obietnicę, że w przypadku awansu Bydgoszczy do PGE Ekstraligi w tym roku, wróci pan jesienią do Polonii?

— Nie. Nic nie obiecywałem — odparł zawodnik.

— Mamy dopiero połowę sezonu. Firma Abramczyk to był w zasadzie mój pierwszy sponsor. Najpierw był ze mną, potem dopiero w Polonii, więc raczej jestem bliżej firmy Abramczyk, niż Bydgoszczy. Oni wiedzą czego ja potrzebuję i to ja będę decydował, a nie oni będą na mnie coś wymagać. Na razie na spokojnie — zakończył temat Przyjemski.”

https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ii/hz15wes
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
papi
Trener

#52 Postautor: papi » 17 czerwca 2024, o 13:40

Wiktor już kilka razy dawał do zrozumienia, że najpierw niech Polonia awansuje, a później będą rozmowy, ale tutaj wreszcie padła bardzo jasna deklaracja.
Po ewentualnym awansie będą mogli sobie dorzucić do składu ikony jezdzace w innych barwach. Emil i Woźniak od lat są na liście ;)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#53 Postautor: Cooper » 17 czerwca 2024, o 13:56

Na przyszły sezon z obecnego składu najtrudniej będzie zatrzymać Wiktora. Raz, że Bydgoszcz, dwa że oferty będzie miał z całej ligi, trzy, że najmniej z nami związany, a cztery, że nasza determinacja nie musi być tak wysoka jak np. w przypadku Kubery.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
istred
Trener

#54 Postautor: istred » 17 czerwca 2024, o 14:21

Nie do końca się zgodzę.
Przyjemski miał oferty z całej ligi już przed tym sezonem i wybrał Lublin. Tutaj - jak doskonale widać - się rozwija. Przyszły wyniki i w Ekstralidze i w zawodach indywidualnych. Po wypowiedziach Wiktora widać, że to jest póki co jego priorytet. A w Lublinie za półdarmo też nie jeździ.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt: