Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Grudziądz i Gorzów też przecież sa generalnie ok. Bo jeśli czepiamy się brzydkich przyśpiewek, to nasi reprezentanci z C3 są już z nimi w jednej lidze.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ciekaw jestem kto finalnie będzie z Leszna do wyciągnięcia.
Kołodziej już coraz mniej pewny co do pozostania, Cook rozważy każdą propozycję, Ratajczak chcę do Ekstraligi. Jest jeszcze Rew, Zengi i Lebiedew…
Kołodziej już coraz mniej pewny co do pozostania, Cook rozważy każdą propozycję, Ratajczak chcę do Ekstraligi. Jest jeszcze Rew, Zengi i Lebiedew…
Cook to musi pamiętać, że on korzysta z klubowym silników i mechaników. Robi mega robotę, ale jak trzeba będzie pójść "na swoje" to może nie być już aż tak różowo.
Ratajczak odchodzi. Ponoć albo Gorzów, albo Zielona Góra.
Reszta to pewnie zależy od budżetu Unii.
Ratajczak odchodzi. Ponoć albo Gorzów, albo Zielona Góra.
Reszta to pewnie zależy od budżetu Unii.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Fajna ta Stal, taka nie za mocna ;)
Na Interii, Ostafiński pisał o Ratajczaku w Sparcie (zatem wiadomo gdzie go nie będzie).
Gorzów testuje.
Gorzów testuje.
Jak tak będą dalej testować, to stracą bonus i trafią na Toruń. Chyba lepiej jechać z Grudziądzem.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
W Grudziądzu też oklep dostali.
Po takich meczach jak dziś i przy takim dopasowaniu Grudziądza mogą mieć schody
W Toruniu wygrali jako jedyni. Tylko, że Apator od tego czasu jest innym zespołem. Dudek ogarnął sprzęt, juniorzy też jakby przypomnieli sobie jak jeździć. Tylko Lampart dalej stabilnie.
Jeśli Emil się wyleczy, to Lampart nie pojedzie.
No i jest Gorzów - Toruń oraz Wrocław - Grudziądz.
No i jest Gorzów - Toruń oraz Wrocław - Grudziądz.
Chomski wie co robi. Od kilku lat się Stal z Apatorem układają tak w 1/3, że obie drużyny awansują do półfinałów.