Za nich Vaculik i Janowski i jazda. Nie ma ludzi niezastąpionych.
Mam przeczucie, że Kubera poza Motorem nie będzie taki kozak.
Dominik Kubera
Re: Dominik Kubera
Nie no - nie róbmy sobie jaj w tym temacie. Prędzej niech Zmarzlik odchodzi niż Dominik. On musi zostać- dla swojej i klubu chwały.
No cóż, dla swojej chwały to... powinien odejść. Po pierwsze - tu zawsze będzie w cieniu Zmarzlika. Po drugie - jeśli marzy o pokonaniu Zmarzlika na arenie międzynarodowej, to może chcieć zmienić klub - więcej już nie podpatrzy, a chodzi o nastawienie mentalne. Zmarzlik musi stać się dla niego trochę "wrogiem", żeby determinacja do pokonania wzrosła. Mówimy oczywiście o walce o IMŚ, w co pewnie skrycie Dominik celuje. Odejście z Lublina to wyjście z tej strefy komfortu - poklepywania się po plechach z BZ itd.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2025, o 09:18 przez Cooper, łącznie zmieniany 2 razy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Myślę, że na takie zapędy (IMŚ) jest dla Dominika jeszcze troszkę za wcześnie. On kiedyś zdobędzie ten tytuł, jestem przekonany, ale to jeszcze kwestia kilku sezonów.
Motor mocnyj!
Mam nadzieję, że Dominik jest na tyle rozsądny, że wie że lepsze jest wrogiem dobrego. Dzięki możliwości poklepywania się po plecach z każdym rokiem jest lepszym żużlowcem. Już był taki jeden, który szukał miodu w dupie. Dzisiaj gorzko tego żałuje.