Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Apator pojechał świetny mecz, rezerw za dużych już ta drużyna nie ma, a i tak dali radę wyciągnąć tylko +6. Wynik OK dla nas. Ale występ słabiutki niestety.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Saint pisze:Ja to bardziej się martwię niż cieszę.. do września jest u nas i jest potrzebny a wyraźnie widać dołek. Mam nadzieję, że się ogarnie .. ciekawe czy on już coś z motomyszami pdpisał.
Oby to tylko kwestie sprzętowe (czyli coś co można w miarę szybko ogarnąć) a nie siedzi "coś" w głowie.
Apator nakręcony, świetni Dudek i Sajfutdinow, bardzo dobrzy Lambert i Michelsen, Kvech punktuje Kuberę, Przyjemskiego i Cierniaka.
Motor z problemami, swoje jedzie tylko Zmarzlik, Kubera i Cierniak wyglądają beznadziejnie, Monster Bros bez podjazdu do liderów gospodarzy, a Przyjemski męczy się po słabych startach.
Efekt? Chyba pogrom, nie? Otóż tylko 48:42, w dwumeczu +14.
Nie ma co płakać. Jak spotkamy się w playoffach to faworyt znowu będzie jeden :)
Motor z problemami, swoje jedzie tylko Zmarzlik, Kubera i Cierniak wyglądają beznadziejnie, Monster Bros bez podjazdu do liderów gospodarzy, a Przyjemski męczy się po słabych startach.
Efekt? Chyba pogrom, nie? Otóż tylko 48:42, w dwumeczu +14.
Nie ma co płakać. Jak spotkamy się w playoffach to faworyt znowu będzie jeden :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!