Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Tak tak. W Falubazie wkurzy się na Zmarzlika i będzie mistrzem świata. Są na tym forum takie Einsteiny...
Dużo się mówi o tym, że nie ma żadnych pozytywów tego, że Discovery przejęło SGP. Jest jeden. Bardzo duży
Zawody komentuje duet K-K
Zawody komentuje duet K-K
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Świetne były ujęcia z drona na tym torze, fajnie pokazywały ścieżki obierane przez poszczególnych zawodników.
Myślałem że wyrzucę telewizor przez okno przez tego drona. Ktoś kompletnie nie czuje żużla. Totalna beznadzieja
Torsen pisze: kiedy sobie przypominam, że Domin odchodzi, bo sobie ostrzy pazury na Bartka, to można to skwitować jedynie uśmiechem politowania.
Spotkanie gołej dupy z batem.
Nawet pomijając kontekst zielonogórski, trzeba powiedzieć, że Dominik w tym sezonie wnosi bardzo mało do cyklu IMŚ. Psim swędem dostał się do finału w Warszawie i to by było na tyle, a jesteśmy już na półmetku zmagań. Doyle, Thomsen, Vaculik i Kubera to obecnie najnudniejsi zawodnicy SGP. Nawet wyszydzani Kvech i Huckenbeck prezentują ciekawszy speedway.
W transmisji z Gorzowa Kasprzak mówił coś o problemach osobistych Dominika. Puściłem to mimo uszu, uznając, że to plotka niewarta uwagi. Aż do wczoraj, gdy komentatorzy wspomnieli, że KejKej pomaga Kuberze w Manchesterze. Należy więc przypuszczać, że posiada zakulisowe newsy na temat zawodnika. Trochę słabo. Zbliża się decydująca część sezonu i potrzebujemy skutecznego Dominika. Kryzys proponuję przełożyć na przyszły sezon.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"