Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Myślę że morał z tego sezonu taki że nikt nie będzie umierał za zespół z którego odchodzi... Przypadek punktacja Nie sądzę...
ravajas pisze:Ciekaw jestem pomeczowej wypowiedzi Demskiego na temat sytuacji z pierwszego biegu. Może jest tak, że ta decyzją sędzia przesądził zwycięzcę.
Dla Apatora gratulacje, ich sytuacja przypomina mi naszą od początku budowy potęgi Motoru.
Meyze w 1 biegu plus Kubera w 9. Można było odrobić dzisiaj te 18 punktów.
kibicLBN pisze:Załamie się jak zabraknie 1-2 pkt...
Niestety Prorok. Wystarczyłoby dowieźć w biegach 3 i 7 zwycięstwa.
Spoko. Nie umiemy jeździć w Toruniu i to sie potwierdzilo. Wiedziałem, że zabraknie 4-6 punktów. Przyzwyczajajmy się. W przyszłym roku będzie problem z pierwszą czwórką.
pizek pisze:Niestety to złoto to bardziej my przegraliśmy niż Apator wygrał....szkoda. ah mogło być tak pięknie, ale jakoś nam "mniej" zależało.
Nam zależało az za bardzo. Głowa nie dowiozła po prostu. Przecież babol Dominika wziął się z tego, że nie kalkulował, tylko chciał już i teraz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
KrzysiekS pisze:Myślę że morał z tego sezonu taki że nikt nie będzie umierał za zespół z którego odchodzi... Przypadek punktacja Nie sądzę...
Przyjemski?
Potrzebowaliśmy perfekcji, ale jej nie było.
Ze zwykłym niepokonanym Zmarzlikiem wzięlibyśmy złoto.
Dzisiaj bardzo dobry mecz, lejemy mistrza Polski 14 punktami.
Tych dwóch brakujących można szukać w wielu momentach tego dwumeczu, także nie zadecydował jeden bieg.
Gratulacje dla zawodników Apatora, ich kibiców dalej jebać, tu nic się nie zmienia.
Przewietrzenie głowy przez pół roku, przewietrzenie składu i od kwietnia jedziemy dalej.
Świat się nie kończy, cieszmy się tym srebrem, doceńmy, nie mamy aż tyle medali w historii żeby tym gardzić
Ze zwykłym niepokonanym Zmarzlikiem wzięlibyśmy złoto.
Dzisiaj bardzo dobry mecz, lejemy mistrza Polski 14 punktami.
Tych dwóch brakujących można szukać w wielu momentach tego dwumeczu, także nie zadecydował jeden bieg.
Gratulacje dla zawodników Apatora, ich kibiców dalej jebać, tu nic się nie zmienia.
Przewietrzenie głowy przez pół roku, przewietrzenie składu i od kwietnia jedziemy dalej.
Świat się nie kończy, cieszmy się tym srebrem, doceńmy, nie mamy aż tyle medali w historii żeby tym gardzić
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Punktów trzeba było szukać w Toruniu. Nie dzisiaj
Nie ma co wieszać psów na Dominiku.
Pojechał beznadziejnie ale woli walki mu odmówić nie można.
Głowa nie wytrzymała, duża strata z Torunia, on się pewnie też chciał pożegnać z przytupem. Życie.
Swoje w Motorze jednak zrobił. Obyśmy prędko doczekali zawodnika który zrobi z nami 3x DMP.
Pojechał beznadziejnie ale woli walki mu odmówić nie można.
Głowa nie wytrzymała, duża strata z Torunia, on się pewnie też chciał pożegnać z przytupem. Życie.
Swoje w Motorze jednak zrobił. Obyśmy prędko doczekali zawodnika który zrobi z nami 3x DMP.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Punktów trzeba było szukać w Toruniu. Nie dzisiaj
Dziś też. Głupie ataki Holdera i Kubery, potracone na kresce punkty Zmarzlika i Lindgrena. Każdy senior dziś mocno przyczynił się do srebra prócz Cierniaka. On pojechał swoje.
Ostatnio zmieniony 28 września 2025, o 21:37 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
jeszcze w dwumeczu u nas 4 x W i 1 D u nich nic czysto
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:Punktów trzeba było szukać w Toruniu. Nie dzisiaj
Dziś też. Głupie ataki Holdera i Kubery, potracone na kresce punkty Zmarzlika i Lindgrena. Każdy senior dziś mocno przyczynił się do srebra prócz Cierniaka. On pojechał swoje.
Nie. Dzisiaj było od początku po rybach
KrzyczącyK1b1c pisze:KrzysiekS pisze:Myślę że morał z tego sezonu taki że nikt nie będzie umierał za zespół z którego odchodzi... Przypadek punktacja Nie sądzę...
Przyjemski?
Przyjemski pojechał na poziomie Banbora w tym meczu. Nic więcej. Sam sobie odpowiedź czy to jest właśnie tyle ile oczekiwaliśmy. Druga sprawa że akurat on jest usprawiedliwiony najbardziej
- tezetomaniak
- Trener