Mi się też wydaje, że nawet jeśli wyszło słabo to Kubera raczej nie jest cynicznym uśmiechniętym Gregiem.
Ba, wydaje się nawet dosyć wrażliwy jak na taką dyscyplinę co raczej nie pomaga. Myślę, że dlatego odszedł za plecami KK bo brakowało mu odwagi, a jego emocje związane z odejściem odbieram jako autentyczne.
Mam nadzieję, że za rok będzie ciepło przyjęty w Lublinie, skoro nawet Mikkelowi sporo ludzi wczoraj klaskało na obchodzie (MM też spoko, pomachał ;) )
Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Zgadzam się. Z odejściem słabo wyszło. Nerw już mi przeszedł. A że zawalił drugi mecz? No cóż raczej nie zrobił tego specjalnie, większą pretensję można by mieć to Jacka. U Dominika głowa nie dowiozła. Nie sądzę że położył lachę, wszak w statystykach zawsze złoto więcej waży niż srebro, a śrubować rekordy każdy chce, zwłaszcza Polak i w polskiej lidze.
Kacper Woryna, nowy bohater Lublina.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Woryna jest najbardziej lubelski
Bardziej od niego już tylko Wilfredo Leon.
Richie Faulkner: