Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#126 Postautor: Gelo » 18 października 2004, o 09:50

I cieszę się że nie awansowaliście do tej e-ligii bo dalej będziecie musieli słuchać naszych ględzeń. :lol: :lol: :lol: józek :wink:

Ględzenie jeszcze przebolejemy ale czeka nas kolejny rok józkowego gdybania. Danie firmowe - przegralismy ale jesteśmy lepsi.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#128 Postautor: GRISZA » 18 października 2004, o 11:04

Gelo pisze:Ględzenie jeszcze przebolejemy ale czeka nas kolejny rok józkowego gdybania. Danie firmowe - przegralismy ale jesteśmy lepsi.

Gdybyśmy nie ględzili wasze życie byłoby takie ubogie :lol: :lol: :lol:
Danie firmowe sami zamówiliście. Mi strasznie nie smakuje :wink:
A w ględzeniu i gdybaniu też jesteście dobrzy...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

łukasz

#129 Postautor: Å‚ukasz » 18 października 2004, o 11:40

a ja dalej z uporem maniaka bede bronil Franka!!!
nie wiem dla czego jestem sam na tym forum ,ktory wierzy w Mariusza.
jesli nie bedzie kasy na kogos rzeczywiscie dobrego to nie ma co sie zastanawiac, Mariusz zostaje. jesli wolicie np. Staszka niz Franka to nie szkoda gadac... oczywiscie ze Mariusz jechal caly sezon dosyc slabo, jak na jego mozliwosci. mimo to zdolalismy awansowac do barazy, to co bedzie jak zacznie jechac...? wiem ,zaraz napiszecie co bedzie jesli nie zacznie...? ale zkad pewnosc ze inni zawodnicy ktorzy przyjda od razu zaczna jezdzic. najtrudniejszy jest 1 sezon w nowej druzynie. jesli to bylby kolejny sezon Mariusza z takim wynikiem to jasne ze bylby do zmiany. teraz jednak jeszcze jest za wczesnie. Dajmy mu szanse tym bardziej ze on nie mowi "nie".zobaczycie ze sam bedzie chcial udowodnic na co go stac!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski