Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Vacul i Fred przełożyli się.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Słowacki Matador zaczyna budować swoją legendę nad Bystrzycą!
UAAAA, Vacul z Lindgrenem niczym F1!!!!
nie wiem czy się przełożyli (oby), na pewno Przemek dziś wygląda rozpaczliwie
Vacul znalazł zeszyt z ustawieniami.
GIGI pisze:Jestem pod wrazeniem Freda. Ledwo chodzi.....a mimo wszystko jedzie. Szacun.
Z tej strony tak. Natomiast obiektywna ocena takich sytuacji może być tylko jedna.
Motor mocny
Hayden pisze:GIGI pisze:Jestem pod wrazeniem Freda. Ledwo chodzi.....a mimo wszystko jedzie. Szacun.
Z tej strony tak. Natomiast obiektywna ocena takich sytuacji może być tylko jedna.
Tak wiem, nie podoba mi sie to, ale Doyle dez o kulach wsiadal na motocykl kiedy zdobywal Mistrza.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ale ich jedziemy od 2 serii :D
Kwestia na ile Lindgrenowi ta noga przeszkadza w jeździ, a w związku z tym na ile jego obecność na torze jest niebezpieczna dla rywali. Po tym co widzimy Lindgren panuje nad motocyklem wręcz perfekcyjnie.
I z tego powodu (panowanie nad motocyklem, a nie kontuzja) robi na mnie ogromne wrażenie. Czasami brakuje prędkości, ale technika jazdy i kontrola toru jazdy absolutny top.
Na Jaworskiego faktycznie kiepsko się patrzy, ale to jest junior u progu swojej kariery. Brakuje mu prędkości, ustawia się na start, wygrywa go i próbuje rozpaczliwa jazda bronić pozycji. Stąd tak tragicznie wygląda.
I z tego powodu (panowanie nad motocyklem, a nie kontuzja) robi na mnie ogromne wrażenie. Czasami brakuje prędkości, ale technika jazdy i kontrola toru jazdy absolutny top.
Na Jaworskiego faktycznie kiepsko się patrzy, ale to jest junior u progu swojej kariery. Brakuje mu prędkości, ustawia się na start, wygrywa go i próbuje rozpaczliwa jazda bronić pozycji. Stąd tak tragicznie wygląda.
czy jedzie Fred czy nie, nie ma znaczenia hłe hłe poszedł implus i oby do końca tak
Wychodzi lepiej niż się spodziewałem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Za to Woryna myśli. Madsen go dwa okrążenia podpuszczał po szerokiej tylko po to żeby ściąć do krawężnika jak tylko Woryna zostawi tam pół metra.
Wielu się na to nabiera, a Woryna się nie dał. Brawo.
Wielu się na to nabiera, a Woryna się nie dał. Brawo.
Domin zdecydowanie poza cieniem Zmarzlika.
Torsen pisze:Domin zdecydowanie poza cieniem Zmarzlika.
Tak ze 30 m poza cieniem.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
jak w 11 nie to stracimy to już dalej powinno być spokojniej
mgły jak rapował klasyk
Zmarzlik jest poj***ny.
Kojarzy mi się ten mem z Gortatem i "Marcin, ale my mamy po 14 lat"
Kojarzy mi się ten mem z Gortatem i "Marcin, ale my mamy po 14 lat"
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
kdsz pisze:Torsen pisze:Domin zdecydowanie poza cieniem Zmarzlika.
Tak ze 30 m poza cieniem.
O to to
3 błąd w tym samym miejscu, 2 razy Freddie + Woryna
W 12 biorę wszystko co nie jest 5-1 dla Zielonej.
Richie Faulkner:
Pan Mateusz nie jest leszcz
Kubera nawet w cieniu Cierniaka.
Brawo Mateusz