Senior 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ Lublin w sezonie 2005

Tomasz Rempała
12
10%
Karol Baran
9
8%
Tomasz Bajerski
9
8%
Krzysztof Pecyna
1
1%
Krzysztof Stojanowski
2
2%
Zbigniew Czerwiński
5
4%
Robert Wardzała
3
3%
Grzegorz Rempała
4
3%
Krzysztof Słaboń
24
21%
Piotr Åšwiderski
18
15%
Michał Robacki
2
2%
Grzegorz Kłopot
3
3%
Robert Kościecha
25
21%

Liczba głosów: 117

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Senior 2005

#1 Postautor: Gelo » 20 października 2004, o 23:41

nowa ankieta - głosujcie

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: RadeKas » 20 października 2004, o 23:44

Zdecydowanie Robert Kosciecha. Zawodnik, ktory gwarantuje 13-14 punktow w kazdym meczu. Idealny krajowy lider. Zreszta to 4 zawodnik IMP wiec to mowi samo za siebie. Zapewne ciezko bedzie nam go zakontraktowac, ale mysle ze zarzad powinien zrobic co w jego mocy. Podobno on chce jezdzic w 1 lidze, wiec mu to zalatwmy ;]
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Krychs
Senior

#3 Postautor: Krychs » 20 października 2004, o 23:55

Po raz drugi zagłosowałem na Krzysztofa Słabonia. Zawodnik jeszcze młody, sporo potrafiący. Albo również z Wrocławia Piotr Świderski.

łukasz

#4 Postautor: Å‚ukasz » 21 października 2004, o 00:03

RadeKas pisze:Zdecydowanie Robert Kosciecha. Zawodnik, ktory gwarantuje 13-14 punktow w kazdym meczu. Idealny krajowy lider. Zreszta to 4 zawodnik IMP wiec to mowi samo za siebie. Zapewne ciezko bedzie nam go zakontraktowac, ale mysle ze zarzad powinien zrobic co w jego mocy. Podobno on chce jezdzic w 1 lidze, wiec mu to zalatwmy ;]

no ale podobno mocno sie o niego stara czestochowa i chyba zaprosili go na rozmowy. nie sadze zebysmy byli w stanie ich przebic.

Siwek Patataj

#5 Postautor: Siwek Patataj » 21 października 2004, o 00:21

Krychs pisze:Po raz drugi zagłosowałem na Krzysztofa Słabonia. Zawodnik jeszcze młody, sporo potrafiący. Albo również z Wrocławia Piotr Świderski.

Ja też jestem jak najbardziej za Krzyśkiem Słaboniem, albo za Świderskim. Niegłupim pomysłem byłby także Jędrzejak.

A co myślę o reszcie?:

Robert Sawina - raczej pobożne życzenie, bo wraca ponoć na 100% do Torunia

Tomasz Jędrzejak - dobry pomysł i chyba będzie do wzięcia!!!

Tomasz Rempała - wszystkim Józkom mówię stanowcze NIE!!!. Poza tym to zawodnik bardzo chimeryczny. Końcówka sezonu rzeczywiście udana, ale reszta... Byłaby to jednak wielka niewiadoma.

Rafał Dobrucki - to też niezły pomysł, ale... ponoć upolowały go już Józki. Więc też chyba nie do wzięcia.

Karol Baran - Józek. Nie chcę. Poza tym też chimeryczny. Kolejny Knapp raczej nam chyba nie jest potrzebny, a Baran to zawodnik poziomem dorównujący, albo i nieco słabszy moim zdaniem od Knappa (,mimo, że średnią ma wyższą)

Tomasz Bajerski - chyba, że do duetu dla Mordela:-))) Zorientowani wiedzą o co chodzi :-)))

Maciej Kuciapa - znowu Józek. Nie.

Krzysztof Pecyna - to bliźniak Frankowa. Nie potrzebujemy chyba kolejnego Super Mario. Jeśli mamy się wzmocnić, to z pewnością nie będzie wzmocnieniem Pecyna.

Krzysztof Stojanowski - to nie jest głupi pomysł, choć do końca nie wierzę w tego zawodnika. Kiedyś, jak jeździł w KKŻ-ecie pamietam, jak nie potrafił się wyłamać na łuku. Dzisiaj jest dużo lepiej, ale czy mógłby być liderem? Wątpię.

Zbigniew Czerwiński - nie. Chłopak problemowy, z fochami, mielibyśmy drugiego Trumińskiego.

Robert Wardzała - jako drugi senior ok. Jako podstawowy, lider zespołu, na pewno nie. Zbyt słaby jednak jest Robert, by mógł pełnić rolę lidera w zespole.

Stanisław Burza - raczej nie do wzięcia. Pozostanie najprawdopodobnie w Tarnowie. Gdyby jednak Tarnów go nie chciał... to bardzo chętnie widziałbym go w Motorze.

Grzegorz Rempała - nie. Najlepsze lata ma za sobą. Jeśli się wzmacniać, to młodym perspektywicznym zawodnikiem, a nie winem rocznik 1975.

Krzysztof Słaboń - tak, tak, tak. Długo niegdyś nie mogłem się przekonać do tego zawodnika. Ale teraz obserwując go na torze wiem, że zrobił szalone postępy. Mógłby być liderem. Poza tym... Słaboń już niegdyś w Motorze jeździł i był liderem. Czas na syna przejąć pałeczkę po ojcu Robercie.

Piotr Świderski - młody i perspektywiczny. Tak, tak, tak. I może nie znaleźć miejsca we Wrocławiu, więc spieszmy się!!!

Michał Robacki - pobożne życzenie. Nie do wzięcia. Zostanie raczej w Bydgoszczy, która ponoć już z nim negocjuje.

Grzegorz Kłopot - to chyba żart.

Robert Kościecha - kolejne pobożne życzenie. Po pierwsze jest zawodnikiem Torunia i pewnie Toruń będzie go chciał zatrzymać. Po drugie... z pewnością poza naszym zasięgiem finansowym.

Nie zauważyłem jednak zawodnika, którego ja bym chętnie widział w przyszłym sezonie w Motorze i który mógłby pełnić rolę lidera, bo myślę że go na to stać, choć jest mocno niedoceniony i trochę pechowy. Myślę o ... RAFALE OSUMKU, który z pewnością zatrudnienia we Włókniarzu w przyszłym sezonie nie znajdzie. Ja chętnie widziałbym go u nas.

lucki73