Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#2 Postautor: _piotrusss » 7 grudnia 2004, o 22:53

Wreszcie! No to teraz tylkoc zekamy, którzy podpiszą :D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#3 Postautor: Lublin_Fan » 7 grudnia 2004, o 22:54

Kościecha? Jestem zaskoczony bo byłem przekonany, że on już dawno odpadł. Ale skoro jest taka możliwość to byłoby rewelacyjnie mieć go....

Pozdr.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#4 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2004, o 22:57

Nooooooooo wreszcie.
A możesz jeszcze napisać coś o stopniu zaawansowania rozmów?
PS Tak sobie myślę o R. Kościesze. Pamięam jak dzisiaj. Kilka dni temu ktoś z klubowej GTW twierdził, że gościo ma kosmiczne wymagania finansowe nie do spełnienia. Ponoć nawet pod tym kimś krzesło z wrażenia pękło.

Wardzała - tak myślałem. Ale to chyba rezerwa taktyczna na wypadek kompletnego fiaska innych rozmów.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#5 Postautor: RadeKas » 7 grudnia 2004, o 22:58

Gawrzyk ucieszyl wlasnie kilka, niecierpliwych osob :wink:.

Co do mojego zdania na ten temat.

KOSCIECHA KOSCIECHA KOSCIECHA !

Heh... moje najwieksze zuzlowe marzenie = Kosciecha w Lublinie. Niestety uwazam, ze marzenia sie nie spelniaja wiec watpie, ze przebijemy pol zuzlowej Polski. Chociaz z drugiej strony uwazam, ze nalezy zrobic wszystko zeby Robert jezdzil u nas. To jest lider z prawdziwego zdarzenia, nie gorszy, a moze nawet lepszy, od Jedrzejaka czy Kuciapy.

Co do innych nazwisk to nie widze w nich liderow. Sa to za to solidni zawodnicy, ktorych stac na zrobienie 14 punktow jak i na zrobienie 4. Mowie tu o Stojanowskim, Puszakowskim i Czerwinskim (ktorego jednak bardzo chcialbym widziec u nas ;])

Pietraszko moglby byc za to zawodnikiem na przyszlosc. Mlody, moze sie jeszcze rozwinac. Jednak nie sadze zebysmy mieli z niego pocieche juz w tym sezonie (ewentualnie).

Nie chcialbym za to widziec w TÅ», Dyma i Wardzaly.
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2004, o 23:00 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

sledzio

#6 Postautor: sledzio » 7 grudnia 2004, o 22:59

no ciekawe ciekawe ! bardzo chciałbym widzieć w Lublinie kościeche aż się pomodle do Boga aby w Lublinie jezdził !!!

Krychs
Senior

#7 Postautor: Krychs » 7 grudnia 2004, o 23:00

Gawrzyk skoro już sobie "odkrywamy karty" to jestem ciekaw jak wyglądają rozmowy z naszymi zawodnikami i w jakim stopniu są one zaawansowane :?:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#8 Postautor: K.A.M.I.L. » 7 grudnia 2004, o 23:04

Jak uda się zatrzymać skład z porzedniego sezonu i wzmocnić go Kościechą bylo by naprawde suuuper. Życzę szczęścia działaczom w negocjacjach.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#9 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2004, o 23:07

K.A.M.I.L. pisze:Jak uda się zatrzymać skład z porzedniego sezonu i wzmocnić go Kościechą bylo by naprawde suuuper. Życzę szczęścia działaczom w negocjacjach.

Pozdrawiam

Po co zatrzymywać stary? :twisted: Rozgonić na cztery strony świata i podpsiać ze wszystkimi nowymi kandydatami :wink: 8)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#10 Postautor: kdsz » 7 grudnia 2004, o 23:10

Kogo najbardziej chcialbym u nas widziec, to wiadomo, tak jak wszyscy...

Poza Robertem jeszcze Funek, Pietraszko i Czerwnski [z naciskiem na tego pierwszego] to ciekawe kandydatury, z kolei Wardzala i Dym to kompletne nieporozumienie.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Krychs
Senior

#11 Postautor: Krychs » 7 grudnia 2004, o 23:12

A Pietraszko nie podpisał już przypadkiem w Opolu :?:

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#12 Postautor: Prymus » 7 grudnia 2004, o 23:14

No i takie konkrety mi sie podobajÄ…!!

Zagladam na form, nowy temat o znaczacej nazwie, serducho od razu zadrzalo... :wink:

W takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko czekac na kolejne konkretne rozstrzygniecia. Z niecierpliwoscia.... Z wielka niecierpliwoscia... :wink:

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#13 Postautor: piwo__ » 7 grudnia 2004, o 23:20

Przynajmniej teraz wiemy mniej wiecej kogo mozna sie spodziewac ;) chociaz licze na to ze Gawrzyk pocieszy nas jeszcze paroma informacjami o zaawansowaniu rozmow :)
Ja osobiscie mam nadzieje ze to Kostek bedzie tym ktory zasili Motorek w przyszlym sezonie... No i jakby nie bylo Dym zapowiedzial ze sezon 2005 bedzie duzo lepszy od tegorocznego, bo nie popelni juz kilku bledow jakie mialy miejsce teraz... Tak wiec ja ewentualnie chyba Jemu bym zaufal ;););) :lol:
MOTORLUBLIN

Johnny Bravo