Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#2 Postautor: _piotrusss » 7 grudnia 2004, o 22:53

Wreszcie! No to teraz tylkoc zekamy, którzy podpiszą :D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#3 Postautor: Lublin_Fan » 7 grudnia 2004, o 22:54

Kościecha? Jestem zaskoczony bo byłem przekonany, że on już dawno odpadł. Ale skoro jest taka możliwość to byłoby rewelacyjnie mieć go....

Pozdr.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#4 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2004, o 22:57

Nooooooooo wreszcie.
A możesz jeszcze napisać coś o stopniu zaawansowania rozmów?
PS Tak sobie myślę o R. Kościesze. Pamięam jak dzisiaj. Kilka dni temu ktoś z klubowej GTW twierdził, że gościo ma kosmiczne wymagania finansowe nie do spełnienia. Ponoć nawet pod tym kimś krzesło z wrażenia pękło.

Wardzała - tak myślałem. Ale to chyba rezerwa taktyczna na wypadek kompletnego fiaska innych rozmów.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#5 Postautor: RadeKas » 7 grudnia 2004, o 22:58

Gawrzyk ucieszyl wlasnie kilka, niecierpliwych osob :wink:.

Co do mojego zdania na ten temat.

KOSCIECHA KOSCIECHA KOSCIECHA !

Heh... moje najwieksze zuzlowe marzenie = Kosciecha w Lublinie. Niestety uwazam, ze marzenia sie nie spelniaja wiec watpie, ze przebijemy pol zuzlowej Polski. Chociaz z drugiej strony uwazam, ze nalezy zrobic wszystko zeby Robert jezdzil u nas. To jest lider z prawdziwego zdarzenia, nie gorszy, a moze nawet lepszy, od Jedrzejaka czy Kuciapy.

Co do innych nazwisk to nie widze w nich liderow. Sa to za to solidni zawodnicy, ktorych stac na zrobienie 14 punktow jak i na zrobienie 4. Mowie tu o Stojanowskim, Puszakowskim i Czerwinskim (ktorego jednak bardzo chcialbym widziec u nas ;])

Pietraszko moglby byc za to zawodnikiem na przyszlosc. Mlody, moze sie jeszcze rozwinac. Jednak nie sadze zebysmy mieli z niego pocieche juz w tym sezonie (ewentualnie).

Nie chcialbym za to widziec w TÅ», Dyma i Wardzaly.
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2004, o 23:00 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

sledzio

#6 Postautor: sledzio » 7 grudnia 2004, o 22:59

no ciekawe ciekawe ! bardzo chciałbym widzieć w Lublinie kościeche aż się pomodle do Boga aby w Lublinie jezdził !!!

Krychs
Senior