Ultras-oprawa
peterix widać od razu, że należysz do tych 98%, ktore nie rozumiało napisu. Głosił on z tego co pamiętam mniej więcej " Serdecznie witamy w Lublinie". Gdzie tu jest coś PRZECIWKO Rzeszowowi
Gdzie rzucanie padlinÄ…
Jak chcesz coś skomentować to wypadałoby wypowiadać się w tematach o których ma się pojęcie, a tak robisz z siebie... 
Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum
). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
peterix pisze:Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
jest jeszcze cos takiego jak 'poczucie humoru'...