Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#101 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 09:16

peterix widać od razu, że należysz do tych 98%, ktore nie rozumiało napisu. Głosił on z tego co pamiętam mniej więcej " Serdecznie witamy w Lublinie". Gdzie tu jest coś PRZECIWKO Rzeszowowi :?: :roll: Gdzie rzucanie padliną :?: Jak chcesz coś skomentować to wypadałoby wypowiadać się w tematach o których ma się pojęcie, a tak robisz z siebie... :twisted:

peterix
Szkółkowicz

#102 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 09:33

Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Geest
Senior

#103 Postautor: Geest » 21 marca 2005, o 10:05

peterix pisze:Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!

jest jeszcze cos takiego jak 'poczucie humoru'...