Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mrucky

#526 Postautor: Mrucky » 1 kwietnia 2005, o 19:00

Panowie ja rozumeim, że nie chcecie łączyć Papieża z żużlem. Ja nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że On może umrzeć, ale czy wyobrażacie sobie w takiej sytuacji radość po wygranym biegu ?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#527 Postautor: grzesieck » 1 kwietnia 2005, o 19:02

Bimmer pisze:
grzesieck pisze:wlasnie gadalem o tym z jasiem i doszlismy do jednego wniosku - W TÄ„ NIEDZIELE CHCEMY JECHAC DO KROSNO I W KONCU OBEJRZEC ZUZEL!

Więc masz zajebisty pretekst, żeby się pomodlić za zdrowie Papieża :roll: Lepszy taki niż żaden.

nie przesadzaj, bo zaraz wyjdzie na to, ze mecz wazniejszy od zdrowia papieza :/

poprostu nie uwazam, zeby ewentualna smierc papieza byla powodem do odwolywania meczow. oczywiscie jest to o wiele wazniejsze wydarzenie od zuzla, ale nijak sie z tym laczy.

uwazam, ze niezaleznie od tego co sie wydarzy dzisiaj, jutro czy w niedziele, mecz powinien sie odbyc.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
_R@fi_

#529 Postautor: _R@fi_ » 1 kwietnia 2005, o 19:09

mam nadzieje ze sie to nie stanie, ale teraz co usyszalem w Faktach nie brzmi optymistycznie :( swiat juz nie bedzie wygladal tak samo bez Niego :(
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#530 Postautor: Lublin_Fan » 1 kwietnia 2005, o 19:16

Ludzie skończcie z tym spekulowaniem. Kogo obchodzi wasz stosunek do wiary i Papieża?????? Mecz będzie - albo nie. koniec tematu. Już wystarczy, że jest tu na forum tysiąc ekspertów od gospodarki, zarządzania i innych nauk wiec po co kolejnych 100 docentów z teologii???

Pozdr.

meesha
Trener
Kontakt: