10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mrucky

#76 Postautor: Mrucky » 3 kwietnia 2005, o 19:58

Manitou pisze:Mruczku :wink: raz do roku to i ślepy poru....
Szymek Bałabuch jak wygra start też może nie dac sobie odebrać zwycięstwa...nie ma zasady.

Pozdrawiam

Dokładnie z tym tylko, że zarówno Stachyra jak i Miesiąc to nieco bardziej doświadczeni zawodnicy jeśli zapunktują to nie będzie jakaś super niespodzianka. Z drugiej strony można zadać sobie pytanie czy Dawid wytrzyma pewną presję startu na torze swojego byłego klubu.

Awatar użytkownika
Michal_BC

#77 Postautor: Michal_BC » 3 kwietnia 2005, o 20:02

Hehe nie widziałej jeszcze Stachyry jadącego cały czas na pełnym gazie :] Wg. mnie jest to jeden z najbojaźliwszych żużlowców i o tym dobrze wie jasiek bo nigdy nie posyłał go do biegów walki, tym który był na nie nominowane to Daniel i chyba mu to wyszło na dobre...
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#78 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2005, o 20:03

kdsz pisze:Przesadzasz. Zaletą Stachyry i Miesiąca jest umiejętnosć jazdy z odkręconym gazem na pełnej szybkosci. Szymek niestety tego nie prezentuje i nawet startując pół okrążenia przed stawką zawodników, nie musiałby wcale wygrać. Przykre ale prawdziwe. W informacje na temat eksplozji Jego talentu napływające z Krsko niestety nie wierzę.

:shock: :shock: :shock: :shock:

o czyms nie wiem?

zawsze o wszystkim dowiaduje sie ostatni :cry:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#79 Postautor: Manitou » 3 kwietnia 2005, o 20:08

grzesieck pisze: :shock: :shock: :shock: :shock:

o czyms nie wiem?

Tak grzesieck. Nie wiesz o tym, że w tym sezonie Dawid będzie mial tak wyregulowany motocykl, że maksymalna prędkość wyniesie 50km/h co umożliwi mu jazdę na pełnym gazie :lol:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#80 Postautor: kdsz » 3 kwietnia 2005, o 20:12

Przepraszam, ale nigdzie nie napisałem, że Stachyra jest walecznym zawodnikiem. Potrafi wygrać bieg pod warunkiem dobrego wyjscia spod tasmy. Skoro nie potrafisz naocznie stwierdzić, że Dawid odkręca gaz, to przeanalizuj sobie czasy osiągane w wygranych przez Niego wyscigach na tle biegów w których zwyciężali bardziej doswiadczeni zawodnicy. Widzisz jakąs różnicę?

Niestety, mimo całej sympatii dla Szymona, nie potrafię sobie wyobrazić biegu, w którym osiąga czas poniżej 71 sekund.