10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#527 Postautor: ravajas » 10 kwietnia 2005, o 19:22

JAG pisze:a sedzia to juz dłużej ich na starcie trzymać nie mógł?!

JAG, wiem, że to było denerwujące, ale to raczej na plus dla nas, że sędzia długo trzymał na starcie, bo rzeszowianie ewidentnie znów chcieli kraść starty.

pozdrawia:
Rafał Borowski

KrzyÅ›
Junior

#528 Postautor: KrzyÅ› » 10 kwietnia 2005, o 19:22

SIWKU I GAWEŁKU WASZ OKRĘT ZACZYNA TONĄĆ...KONCERT CHAMSTWA, IGNORANCJI I ŻENADY ROZPOCZELIŚCIE PRZED KASAMI BILETOWYMI A SKOŃCZYLIŚCIE NA MECZU :!:

P.S.
piszę to w imieniu ludzi z którymi przyszło mi dzisiaj wymienić kilka zdań.
Dziękuję Adamowi i Danielowi za kawał dobrego speedwaya.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#529 Postautor: papi » 10 kwietnia 2005, o 19:23

to co najbardziej mnie zaniepokoilo to brak walki, tylko daniel i adam sie starali, ale wobec sprzetu MARMY nic nie mogle zrobic, rozczarowal mnie tez trener bo uwazam ze wobec przegranego meczu w 14 biegu powinien puscic obu juniorow, bo to dla nich szansa, kiedys muszÄ… stanac na nogi a start w przedostatnim biegu na pewno zadzialalby mobilizujÄ…ca, juz widac ze ten sezon bedzie na przetrzymanie, trzeba uzbierac troche kasy i zostawic tylko tych, ktorzy rokuja na przyszlosc, a po dzisiejszym meczu to z seniorow tylko Jelen i Adam, chcialbym zeby doszedl Osumek, bo to zawodnik ktory w 1 lidze jest w stanie ocierac sie o komplety, a w e-lidze ma male sanse na wystep, a ze takiego skladu chyba zostawic nie mozna to trzeba sie zastanowic kto bylby najwiekszym wzmocnieniem w obecnej sytuacji
PS. to trzymanie startu tez mnie niepokoilo, wiadomo ze sznase sa rowne, a wobec przytrzymania sÄ… male szanse na ukradzenier startu, ale szkoda sprzetu, moze i nie nalezy tego laczyc, ale dzis bylo kilka defektow
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, o 19:25 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#530 Postautor: WojtekF » 10 kwietnia 2005, o 19:24

Wróciłem właśnie z Wrocławskiej i łatwiej byłoby mi analizować posatwę zawodników w meczu Falubaz-Wybrzeże, jednak Wasz mecz drogie koziołki również śledziłem na Wrocławskiej odbierając SMSy co kilka biegów:

Drodzy Rzeszowianie
Serdecznie gratuluję zwycięstwa. Coprawda zawiedli Baran i Miesiąc, ale zwycięzców się nie sądzi więc zapomnijcie o kilku moich poprzednich słowach. Wasza ekipa pokazała, że jest bardzo silna i Wasze szanse awansu są naprawdę spore.

Drodzy Lubelacy
Nie ma co się przejmować wynikiem, gdyż jedynymi drużynami, które mają szansę wygrać u siebie z Rzeszowem to Gorzów i Ostrów. A Waszym celem po rundzie zasadniczej jest 1sza szóstka więc nic tylko czekać na mecz z Grudziądzem i wierzyć w dużo lepszą postawę swoich zawodników.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

obiektywny

#531 Postautor: obiektywny » 10 kwietnia 2005, o 19:24

Po tym meczu można powiedzieć że ubiegłoroczny wynik to cud. Kierowanie klubem przy użyciu jak najniższych kosztów w końcu się "położyło". Szkłem się d... nie podciera- taka jest prawda Panie Dyrektorze.
Co do meczu - brawo dla Rzeszowa. Jednolite kevlary, super sprzęt, wyrównany skład. Jest nam baaaaardzo daleko do Stali. Bardzo daleko. Max był klasą dla siebie. Nikt mu nawet na chwilę nie zagroził.
Szkoda było wyłożyć pieniądze na Śledzia to teraz będzie przychodziło mniej kibiców a co za tym idzie mniej pieniędzy wpłynie do klubowej kasy. Świetna decyzja. Co by nie mówić o przeszłych wydarzeniach Śledź dziś zrobił 10 punktów - nie dla nas niestety.
Skład TŻ ma dziury. Jensen - powinny się jak najszybciej zacząć poszukiwania kogoś kto będzie wygrywał i robił punkty. Jensen tego nie gwarantuje.
Franków - chyba i ten sezon mu nie wyjdzie.
Pietraszko - dobry debiut, ale jeśli będzie się dalej trzymał tylko krawężnika to nikogo nie wyprzedzi.
Jeleniewski - zaskoczył mnie na plus.
Piszcz - krajowy lider zespołu? Chyba jednak nie.
Kępa - musi się dużo uczyć.
Dominiczak - tyle punktów co on mógłby zdobyć Wrona lub Bałabuch.
To czego dziś byliśmy świadkami nie wróży niczego dobrego. Gdyby nie defekty TŻ nie wyszedłby z 30 punktów. I chyba Knapp i Karlsson niezbyt wiele by tu pomogli.
A i jeszcze jedno. Co to za pojednanie - gwizdy w kierunku Ziółkowskiego, Stachyry i Śledzia? Wstyd.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#532 Postautor: bartosch » 10 kwietnia 2005, o 19:26

hocek pisze:eh czego sie tak denerwowac, jak nie dalo sie patrzec na to co pokazuja nasi zuzlowcy to przynjamniej na te panie mozna bylo....ale to nie zmienia faktu ze dzisiejszy dzien mozna okreslic mienem "tragedia na Zygmuntowskich";/

ja osobiscie bym tak nie dramatyzowal, w dniu dzisiejszym bylismy bardzo goscinni dla druzyny przyjezdnej ale nie zapominajmy, ze przyjechal jeden z kandydatow do awansu w tym roku (moim zdaniem spokojnie zajma pierwsze miejsce). my w tym sezonie o awans nie walczymy, bo nie mamy kim i z czym (czyt. kasa) Marma pokazala, ze jest druzyna kompletna, a na dodatek wladze firmy Marma Polskie Folie kompletnie zwariowaly na punkcie zuzla w ktory to inwestuja ogromna kase. nie od dzis wiadomo, ze taki zawodnik jak Mikael Max kosztuje tyle ile czolowi obco w ekstralidze. Rzeszow walczy o awans, a my walczymy o awans ale do pierwszej szostki. pozdrawiam!
carpe diem!

JAG
Senior

#533 Post