Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#76 Postautor: GRISZA » 6 maja 2005, o 09:15

Misionis pisze:Może i masz rację, ale chciałem tylko napisać, że jeszcze wiele przed nami (+playoff), więc jeszcze wiele może się zmienić. Szczerze mówiąc Pietraszko zastąpił Knappa z nawiązką (czyt. jest lepszy), a jeleń Trumnę. Jesli zakontraktujemy dobrego obco, to będziemy mieli podobną siłę uderzeniową jak w tamtym roku. Co do obco, to wychodząc w niedzielę ze stadionu, widziałem siedzącego smutnego jensena. Jak myślicie co robił?.....
a)gadał po Polsku
b)szamał
c)czytał książkę

:)

hehe ,

weź mnie kolego nie rozbawiaj. Nic nie mam do Twojego optymizmu, ale nawet gdybyscie mieli Maxa czy też Karlssona,pewnie na Waszym koncie byłoby teraz 4 punkty. Także nie porównuj sezonu tamtego z obecnym. Niestety oprócz dobrego obco(choć napewno nie będzie tak dobry jak Peter w tamtym roku,gdyż takich juz na rynku nie ma ) potrzebny Wam jest również jakis dobry senior, o juniorze nawet nie mówiąc.
Po początku sezonu nasuwa mi się jeden wniosek o Waszym teamie. Ciężka walka o utrzymanie :!:
Teraz czeka Was wyjazd do Opola i napewno "kolejarze' zrobią wszystko ,żeby dwa duże punkty zostały u nich. I myślę ,że tak się niestety stanie -choć bardzo trzymam za Was Koziołki kciuki 8)

pzdr
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

go!
Trener

#77 Postautor: go! » 6 maja 2005, o 10:21

GRISZA pisze:[Teraz czeka Was wyjazd do Opola i napewno "kolejarze' zrobią wszystko ,żeby dwa duże punkty zostały u nich. I myślę ,że tak się niestety stanie

Gdyby Lublin pojechał z Klingbergiem i Łyko? Myślę że jednak nie zostana u nich...

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#78 Postautor: Saint » 6 maja 2005, o 10:34

go! pisze:
Gdyby Lublin pojechał z Klingbergiem i Łyko? Myślę że jednak nie zostana u nich...

Tylko czasu coraz mniej a jakiejkolwiek informacji nie ma... Obawiam się, że nie będzie ani Klingberga ani Łyko... pędzie "ostatnia z ostatnich" (ale pewnie nie ostateczna) szansa rechabilitacji dla pulpeta (bo nie ma kto jechać - chyba że Wrona) i punty zostaną w Opolu...

Zaratustra
Kadrowicz

#79 Postautor: Zaratustra » 6 maja 2005, o 10:44

Saint pisze:
go! pisze:

Tylko czasu coraz mniej a jakiejkolwiek informacji nie ma... Obawiam się, że nie będzie ani Klingberga ani Łyko... pędzie "ostatnia z ostatnich" (ale pewnie nie ostateczna) szansa rechabilitacji dla pulpeta (bo nie ma kto jechać - chyba że Wrona) i punty zostaną w Opolu...

A ja myślę , że będzie nowy obco w Opolu i będzie to właśnie Klingberg ( inaczej nie rozumiałbym w ogóle decyzji nie ściągnięcia już na Rybnik innego obco ) . Występem Jensena już nikt raczej się wygłupiać nie będzie . Nic innego nie zostało , jak tylko czekać (czekać , czekać) na oficjalne info , pozdr.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#80 Postautor: GRISZA » 6 maja 2005, o 10:49

go! pisze:Gdyby Lublin pojechał z Klingbergiem i Łyko? Myślę że jednak nie zostana u nich...

Nawet gdybyście pojechali z Niklasem zamiast Jensena to i tak dalej macie za mało atutów. Brhel już wyraźniej się rozkręcił i będzie go bardzo ciężko pokonać.
Poza tym Łyko nie gwarantuje wyzszych zdobyczy puntowych niż Dominiczak i Sekuła,który przypominam zrobił 8 pkt z Ostrowem powinien spokojnie sobie z nim dawać radę.
Chyba ,żeby Piszcz walnął coś koło kompletu a reszta zaszalała z Frankowem na czele :lol:
Mimo wszystko kibicujÄ™ Wam :mrgreen:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

maloh
Szkółkowicz

#81 Postautor: maloh » 6 maja 2005, o 10:59

a może Jurek "Reaktywacja" Mordel trenuje gdzieś za granicą tak żeby go nie podglądali z innych klubów? wkońcu jeszcze może iść na mały kontrakt i jak taka Zielonka, albo Gdańsk by wypatrzyli że jest w takiej formie... :) 8)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec